Nedsat pris! Beskæftigelse for alle?: Den kommunale beskæftigelsespolitik på kontanthjælpsområdet siden 2000
Kategorier / sektioner:

Beskæftigelse for alle?: Den kommunale beskæftigelsespolitik på kontanthjælpsområdet siden 2000 (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Niklas A. Andersen og Flemming Larsen

Forlag: Frydenlund Academic
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772160726
Udgave: 1. (27-09-2018)
Oplag: 1. (27-09-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Paperback
Sideantal: 194
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Står det så slemt til med den kommunale beskæftigelsesindsats? Beskæftigelse for alle? indeholder ikke blot den nyeste forskning men også – som noget helt nyt – et langsigtet perspektiv på dansk beskæftigelspolitik.
Det er en periode, hvor der generelt er kommet en markant mere aktiv, beskæftigelsesrettet og disciplinerende tilgang til ledige kontanthjælpsmodtagere. Det er sket samtidigt med, at målgruppen er blevet kraftigt udvidet med personer, som tidligere ville have været placeret i socialpolitiske indsatser eller på permanent forsørgelse. Bogen beskriver, hvordan den statslige styring og kommunernes organisering af indsatserne har spillet sammen med disse udviklinger i indhold.
Forfatterne beskæftiger sig også med nogle af de nybrud og aktuelle udviklingstendenser, som kan iagttages på såvel indholds- som styringssiden, herunder det stigende fokus på at inddrage virksomhederne i indsatserne og det spirende skifte mod mere helhedsorientering og borgerinddragelse. På styringssiden analyseres også de nyere kommunale frihedsgrader til selv at designe indsatserne, bl.a. foranlediget af refusionsreformen fra 2016.
Niklas A. Andersen er ph.d.-studerende på CARMA, Institut for Statskundskab på Aalborg Universitet. Han er del af Innovationsfondsprojektet LISES.
Flemming Larsen er professor på CARMA, Institut for Statskundskab på Aalborg Universitet, samt Professor II på Senter for Professionsstudier på Oslo Met (Oslo Metropolitan University). Han er endvidere projektleder på Innovationsfondsprojektet LISES.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Beskæftigelse for alle?: Den kommunale beskæftigelsespolitik på kontanthjælpsområdet siden 2000

Beskæftigelse for alle?: Den kommunale beskæftigelsespolitik på kontanthjælpsområdet siden 2000