De tre tyste - Beskytteren (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Synne Kristine Eriksen

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740613063
Udgave: 1. (07-11-2016)
Oplag: 1. (07-11-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hardback
Sideantal: 312
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
114,70 kr
97,20 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ørnene kommer nærmere. Lydløst cirkler de over hovederne på dem, lavere og lavere, sorte i modlyset fra solen. De er nu så tæt på, at Sigurd kan skelne de enkelte fjer på deres udbredte kæmpevinger.
Og så, med ét, som om nogen havde råbt nu! dykker de begge to mod jorden med uhyggelig fart. Sigurd spekulerer på, hvilket bytte de kan være efter her i lysningen. Der er ikke andre end Svanhild og ham selv.
Tanken svirrer et øjeblik i hans hoved, inden den fæstner sig.
”Løb!” brøler han til Svanhild og sætter i gang over mod hende. Men det er for sent.
Sigurd har kun én tanke i hovedet. At finde sin lillesøster Svanhild og bringe hende sikkert hjem. Men det er ikke så let, for Svanhild er blevet bortført og er nu forsvundet i Skoven, et uvejsomt sted præget af dystre kræfter, hvor klokkemagerne forsøger at holde såvel Mørket som skyggefolket på afstand. Og da Sigurd møder klokkemageren Myrhat, går det op for ham, at ingen nogensinde har fortalt ham sandheden. Om hans hjem. Om hans forældre. Om den skov, han har boet i hele sit liv. Og om, hvad der lurer i Skovens mørke …
Beskytteren er første bind i fantasytrilogien De Tre Tyste. Den er skrevet af debutant Synne Kristine Eriksen, der er uddannet dansk- og historielærer, men som nu bor i England sammen med sin mand og børn.

Anmeldelser (0)