Nedsat pris! Beslutninger i teori og praksis
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Beslutninger i teori og praksis (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: James Høpner, Søren Voxted, Torben Andersen, Kjeld Nielsen, Per Schaarup, Anders Bille Jensen, Louise Møller Pedersen, Martin Lund Petersen, Kenneth Kæregaard, Peter Nielsen, Sverri Hammer, Mette Lund Kristensen

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741268132
Udgave: 1. (08-05-2018)
Oplag: 1. (08-05-2018)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 256
Fagredaktør: Søren Voxted
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
304,50 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det er et grundlæggende vilkår for menneskeligt arbejde og sociale fællesskaber, at der træffes beslutninger. Al social aktivitet og alt samarbejde beror på kognitive beslutninger, og de indgår i aktiviteter og processer på flere niveauer - fra vores mest intime verden i parforholdet, kernefamilien eller nærmeste omgangskreds til vores arbejdspladser, hvor de både får driften til at glide og organisationen til at udvikle sig, og endelig til det overordnede politiske liv.

Denne antologi giver en bred introduktion til beslutninger og beslutningsteori, og med afsæt i organisationsteori gennemgår bogens 11 kapitler forskellige temaer, fx beslutningsteoretiske retninger, beslutningsadfærd, evaluering og dilemmaer i organisationer.

Beslutninger i teori og praksis henvender sig til undervisere og studerende på efter- og videregående uddannelser, hvor ledelse og organisation er en del af pensum, og hvor beslutninger er et tema.

Anmeldelser (0)