Nedsat pris! Bevægelse: en grundbog Forstør
Kategorier / sektioner:

Bevægelse: en grundbog (Bog, Hæftet)

Forlag: Munksgaard Danmark
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Fysio/Munksgaard Danmark
Sideantal: 326
Dato for udgivelse: 15-8-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
Illustrator: Birgitte Lerche
Redaktion: Uffe Læssøe, Hanne Lisby, Anne-Merete Kissow
ISBN-13: 9788762815261
Produkt type: Bog
Bidragyder: Signe Refsgaard Bech, Ellen Kastberg Hinrichsen, Anne-Merete Kissow, Hanne Lisby, Uffe Læssøe, Nils Erik Sjöberg, Søren Thorgaard Skou
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

304,50 kr

-13%

Vejl. pris: 350,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bevægelse - en grundbog giver en introduktion til begrebet bevægelse i en kropslig sammenhæng. Alle mennesker har erfaring med bevægelse, men alligevel er begrebet svært at indkredse, og denne bog bidrager derfor med systematiske refleksioner over forskellige aspekter af bevægelse. Arbejder man med bevægelsesudfoldelse, kan man i bogen finde forslag til en struktureret arbejdsmåde, både på et teoretisk og et praktisk niveau.
I denne 2. udgave er der valgt at opbløde den opdeling, som i første udgave lagde sig tæt op ad ICF´s terminologi. Der er valgt en helhedsorienteret tilgang, som i højere grad tydeliggør opmærksomheden på borgerens perspektiv og behov. Der er generelt i samfundet et øget fokus og krav om samarbejde med både borgere og pårørende, og det perspektiv har derfor fået mere plads i den nye udgave af bogen. I tråd med udviklingen inden for sundhedsvæsenet har bogen - udover en revidering og opdatering - også fået tilføjet to nye kapitler: Et kapitel om kropsbevidshed, der angiver baggrunde for begrebet, men også giver konkrete eksempler på, hvordan det kan være en værdifuld faktor at inddrage i samarbejdet med borgeren. Afslutningsvis findes et nyt kapitel, der eksemplarisk beskriver, hvordan man kan gå i dybden indenfor et udvalgt område og arbejde konkret med træning og bevægelse til borgere med artrose.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bevægelse: en grundbog

Bevægelse: en grundbog