Nedsat pris! Bevægelse og idræt - på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU): på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU) Forstør

Bevægelse og idræt - på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU): på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU) (Bog, Hæftet)

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 233
Dato for udgivelse: 22-9-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Medforfattere: Henning Berg, Nanett Borre
ISBN-13: 9788771184945
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

216,65 kr

-13%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En grundbog til faget bevægelse og idræt på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU).
Bogen giver den pædagogiske assistent al den teoretiske og praktiske viden, som er nødvendig for at sætte kropslig læring højt på dagsordenen ude i institutionerne.
Forfatterne formidler det store potentiale, der ligger i at arbejde med udvikling af børns sansemæssige og motoriske færdigheder. Deres overordnede mål er at få den kommende pædagogiske assistent til at glædes over at bevæge sig - og ikke mindst at gøre assistenterne i stand til at bruge deres viden om god fysisk aktivitet i en pædagogisk praksis for at fremme barnets sociale, emotionelle og kognitive udvikling.
Ud over kapitler om teori, motorik, sanser og bevægelse samt et kapitel om legens historie indeholder bogen også en række forslag til aktiviteter og lege fordelt efter aldersgrupper og børn med funktionshæmning.
Henning Emanuel Berg er uddannet pædagog og har arbejdet som institutionsleder. Han har undervist på både pædagoguddannelsen og på den pædagogiske assistentuddannelse.
Nanett Borre er uddannet pædagog og motorikvejleder. Hun har en diplomuddannelse i idræt og har arbejdet som børnehaveklasselærer. Hun har desuden undervist på den pædagogiske assistentuddannelse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bevægelse og idræt - på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU): på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU)

Bevægelse og idræt - på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU): på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU)