Bevægelse: om dans, krop og læring Forstør
Kategorier / sektioner:

Bevægelse: om dans, krop og læring (Bog, Hæftet)

Forlag: Syddansk Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 94
Dato for udgivelse: 28-10-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Redaktion: Susanne Ravn
ISBN-13: 9788776740764
Produkt type: Bog
Fotograf: Sara Fruelund
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

125,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dans er på meget synlig vis både krop og kultur. Når man i dans undersøger nye kropslige udtryk handler det blandt andet om at være kropslig på andre måder end man plejer. Den individuelt erfarede krop kommer derved altid i spil samtidig med, at man i bevægelse har mulighed for at øge sine kommunikative, kropslige og kulturelle kompetencer. Dette er et udtryk for konfrontationer mellem den enkeltes erfarede krop og normer for gængs kropslig praksis knyttet til konkrete sammenhænge i tid og rum.
Det er intentionen med denne bog at præcisere kravene til læringsstrategier og kompetencebeskrivelser inden for dans samt eksemplificere og give forslag til, hvordan disse krav kan håndteres.
I bogen
- diskuteres og konkretiseres kompetence i forhold til dans som fag. Dette sker dels med udgangspunkt i et rids over fagområdets historik, dels ud fra et kropskulturelt perspektiv.
- Den personlige hvidbog præsenteres som en anderledes form for portfolio - ligesom der er konkrete eksempler på, hvordan den kan indgå i læringsforløb.
- Endelig indeholder bogen syv historier om læring i dans skrevet af syv forskellige studerende, som giver eksempler på, hvordan erfaring med dans kan anvendes på kompetent vis.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bevægelse: om dans, krop og læring

Bevægelse: om dans, krop og læring