Nedsat pris! Bhagavadgtâ: ny dansk oversættelse Forstør
Kategorier / sektioner:

Bhagavadgtâ: ny dansk oversættelse (Bog, Indbundet)

Forlag: Gammelmark
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 174
Dato for udgivelse: 10-12-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Oversætter: Gitte Grønning Munk, Bjarne Wernicke Olesen, Kristian Pedersen
ISBN-13: 9788799340309
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Sanskrit
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

248,15 kr

-17%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bhagavadgita er ikke blot en af de mest berømte tekster inden for hindu-ismen, men også en af verdenslitteraturens berømte klassikere.
Gennem en dialog mellem krigshelten Arjuna og hans vognstyrer Krish-na får vi indsigt i en række filosofiske, teologiske og etiske synspunkter, der belyser aspekter af en grundlæggende forståelsesramme for hinduis-men på både affattelsestidspunktet og i nutiden.
I sammenhæng med de senere års stigende interesse og nysgerrighed i den vestlige verden for andre religioner, der blandt andet har afspejlet sig i nye bogudgivelser og artikler, forelægges hermed en ny dansk over-sættelse af Bhagavadgita. Bogen er forsynet med en introduktion, et ind-ledende essay, noter til oversættelsen og en fortegnelse over relevant litte-ratur.
De tre oversættere har bestræbt sig på at fremlægge et arbejde, der kan være af interesse for en forholdsvis bred læserkreds. Hermed tænkes der på såvel fagfolk som på den alment interesserede læser.
Bogen vil kunne inddrages i såvel universiteternes som i gymnasieskoler-nes undervisning. Den vil også være af interesse for enhver, der ønsker at orientere sig i én af de hovedreligioner, som man støder på i vor multi-kulturelle samtid.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bhagavadgtâ: ny dansk oversættelse

Bhagavadgtâ: ny dansk oversættelse