Nedsat pris! Biavlerens datter
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Biavlerens datter (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Santa Montefiore

Forlag: Forlaget Turbulenz
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771484083
Udgave: 1. (08-06-2020)
Oplag: 1. (08-06-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Hardback
Sideantal: 610
Oversætter: Poul Henrik Westh
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
238,50 kr
138,90 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Handling: 

I 1932 vokser Grace Hamblin op som en biavlers datter på et gods i det klasseopdelte England. Hun kender sin plads og gifter sig med barndomsvennen Freddie, selv om hendes hjerte for altid vil længes efter den mand, hun elsker, men aldrig kan få.I 1973 slår Graces datter, Trixie, sig løs i USA sammen med resten af den amerikanske ungdom. Hun er forelsket i den ustyrlige og romantiske englænder Jasper, men en tragedie i England kalder Jasper hjem, og han lover at komme tilbage til Trixie og USA, hvis bare hun vil vente på ham.Grace forsøger at trøste sin forladte datter, og begge kvinder lever med tunge minder om tabt kærlighed – uvidende om de hemmeligheder, der forbinder dem. Men hvis de skal finde kærlighed og lykke, er der kun én vej: De bliver de nødt til at konfrontere fortidens fortalte løgne og afdække hemmelighederne.


Forfatteren: Den engelske forfatter Santa Montefiore (f. 1970) er den ukronede dronning af kærlighedsromaner. Hendes første bog på dansk, Fyrtårnets hemmeligheder, udkom i 2018. Den er solgt i over 200.000 eksemplarer i England, og hendes bøger er også bestsellere i Norge, Holland og Portugal. Biavlerens datter er den fjerde danske udgivelse.


Anmeldelser af Fyrtårnets hemmeligheder af Santa Montefiore:

”En vidunderlig romantisk fortælling om familiehemmeligheder og kærlighed.” ***** Søndag


”Fortryller med flotte atmosfære- og miljøbeskrivelser.” Bogsyn


”Santa Montefiore har skrevet en skøn og smuk historie om familiehemmeligheder, kærlighed, om at finde sig selv når man har mistet alt og at finde tilbage til sine rødder og stå ved hvem man er. Noget af det bedste, jeg længe har læst” Bookeater

Anmeldelser (0)