Nedsat pris! Bibelhistorier: af Ida Jessen og Hanne Bartholin

Bibelhistorier: af Ida Jessen og Hanne Bartholin (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Ida Jessen

Forlag: Bibelselskabet
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788775237777
Udgave: 1. (12-05-2016)
Oplag: 4. (14-08-2019)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 320
Omslagsillustrator: Hanne Bartholin
Illustrator: Hanne Bartholin
Fagredaktør: Lisbeth Elkjær Øland
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
25 260,00 kr Op til 2.248,80 kr
50 250,00 kr Op til 4.997,50 kr

Beskrivelse

Sæt en af landets mest læste forfattere sammen med en af landets dygtigste illustratorer. Resultatet bliver en fantastisk ny samling bibelhistorier. 


Ida Jessen (f. 1964), debuterede i 1989, og har skrevet romaner, noveller og børnebøger.  Ida Jessen har modtaget en lang række priser, blandt andre De gyldne Laurbær (2009) og Gyldendalprisen (2009). 

Ida Jessen er medlem af Det Danske Akademi. Sammen med Hanne Bartholin har hun skabt serien om elefantungen Carl.

Hanne Bartholin (f. 1962), er særligt kendt for sine børnebogsillustrationer og har modtaget flere priser, blandt andre Kulturministeriets Illustratorpris (2001) og Chen Bochui International Children’s Literature Award (2015). Endvidere har Hanne Bartholin udstillet sine værker og udgivet bøger i mange lande, blandt andet i Korea, Spanien, Japan og Sverige.


Anmeldelser

Henriette Bacher Lind, Jyllands-Posten:

"Ida Jessens 'Bibelhistorier' er et sandt mesterværk. Den store danske forfatters børnebibel bliver svær at overgå de næste mange årtier ... Naturligvis skal Ida Jessen skrive en børnebibel. Og naturligvis bliver den brillant ... kun få kan formidle så umiddelbart og enkelt og dog så dybt og rigt, som det sker her ... Ida Jessen har sproget, overblikket, erfaringen, modet og ikke mindst fortroligheden med de bibelske tekster, som kan løfte genfortællingerne op i deres helt egen genre og ramme en stil, som er uden alder og forfaldsdato ... Ida Jessen digter, mens hun fortæller, og de gamle historier rejser sig og lever og går lige i hjertet. Hun siger det, lige som det skal siges." SEKS STJERNER


Thomas Bredsdorff, Politiken:

"Enkelt sprog, indfølende psykologi, respekt for historien - og et smil ... De er så slidstærke, de bibelhistorier. De har det som kærligheden, de tåler alt og kan alligevel genkendes. Ida Jessens behandling af dem er præget af stor respekt og velgørende smil". FEM HJERTER


Kristian Ditlev Jensen, Weekendavisen:

"Når man først har læst historierne, glemmer man dem aldrig igen."


Svend Skriver, Kristeligt Dagblad:

"Smuk, elegant og nærværende genfortælling af Bibelen ... Det er et klart, smukt og flydende sprog. Meget velegnet til oplæsning ... Ida Jessen og Hanne Bartholin har skabt en fornem indgang til det kristne univers med deres nye bog". FEM STJERNER.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bibelhistorier: af Ida Jessen og Hanne Bartholin

Bibelhistorier: af Ida Jessen og Hanne Bartholin