Forstør

Bibliotek for læger: 1/2017

Forlag: Lægeforeningen
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Bibliotek for læger
Dato for udgivelse: 7-3-2017
Udgivelse: 2017.
VNR: ingen
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk

Mangler pt.

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Nu udkommer verdens ældste lægetidsskrift BIBLIOTEK FOR LÆGER med et nyt videnskabeligt panel og i et gentænkt og moderne layout. 
BIBLIOTEK FOR LÆGER har i mange år været kendt for dets dybdegående indhold med plads til medicinhistoriske og videnskabsteoretiske refleksioner. Biblioteket behandler medicinens historie, kultur, filosofi og metode, og dets målgruppe er primært sundhedsprofessionelle samt andre fagfolk med interesse for medicinens humanistiske og metodologiske aspekter.
BIBLIOTEK FOR LÆGER er verdens ældste, endnu eksisterende lægetidsskrift, og det er udkommet i ubrudt linje siden 1809. 
Dette nummer af BIBLIOTEK FOR LÆGER indeholder blandt meget andet en artikel om den kendte læge og lyriker Emil Aarestrups lægeliv på landet i 1800-tallet, en beretning om to medicinstuderendes ophold i Tanzania og udfordringerne med børnesygdomme i landet, samt en artikel om epidemihistorien af Klaus Larsen, forfatter til bogen omhandlende samme emne Den blege rytter. 
VIDENSKABSPANELET BESTÅR AF: 
Svend Brinkmann, professor i psykologi og ansat ved Institut for kommunikation (psykologiuddannelsen), Aalborg Universitet. Anne-Marie Axø Gerdes, professor i arvelige kræftsygdomme ved Københavns Universitet og klinikchef på Rigshospitalets Klinisk Generiske Klinik. Asbjørn Hróbjartsson, professor i evidensbaseret medicin og klinisk forskningsmetode. Anne Løkke, professor i historie ved Københavns Universitet. Hendes forskningsområde er dansk social-, kultur- og medicinhistorie.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bibliotek for læger: 1/2017

Bibliotek for læger: 1/2017