Nedsat pris! Biblioteksmordet i Haslev
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Biblioteksmordet i Haslev (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Else Lefmann

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772184166
Udgave: 1. (08-07-2019)
Oplag: 1. (08-07-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 298
Omslagsgrafiker: Anne Koch Rasmussen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
188,70 kr
136,10 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Liget af en ung mand ligger en tirsdag morgen på jorden i Præstelunden, hvor den nyansatte børnebibliotekar Sigrid finder det.    

Politiet i Haslev bliver tilkaldt, og kort efter kommer efterforskerne fra Næstved.    

Det lille team af efterforskere får travlt, ikke mindst da en dreng samtidig forsvinder. En speciel dreng, Sebastian, som hver eftermiddag sidder det samme sted på biblioteket og kan se lige ned i Præstelunden.     


Uddrag af bogen

Nu ville han bare aflevere de bøger og så gå ned i byen. Han kunne trænge til nogle øl i det regnvejr. Aftaler havde han ingen af, men han gad ikke gå hjem til de gamle. Faren var altid skidesur, og moren var evigt bekymret. Nej, så var det bedre med kammeraterne, og han ville helt sikkert møde nogen enten på Piraten eller Bykroen. Og måske kunne de støve nogle tøser op.    Og så var klokken endda over fem. Altså skulle han bruge sit sundhedskort for at komme ind på biblioteket. Han kunne ikke huske, om han havde fået sin pung med. Med den ene hånd holdt han fast i bøgerne under regnfrakken, medens han med den anden prøvede at komme ned i bukselommen. Jo, pungen var der.    

Da han rettede sig op igen, slog han hovedet mod en gren, og han mærkede noget koldt og spidst mod sin ryg. Han tabte alle bøgerne, og så mærkede han ikke noget mere.         


Om forfatteren 

Else Lefmann er lektor i dansk og har arbejdet på Faxehus Efterskole, Danmarks Lærerhøjskole (nu: DPU, Aarhus Universitet) og Storstrømsseminariet (nu: University College Sjælland), hvor hun alle steder har undervist i dansk og drama.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Biblioteksmordet i Haslev

Biblioteksmordet i Haslev