Nedsat pris! Billedsprog: Fortællinger i ord og billeder, en genvej til sindet Forstør
Kategorier / sektioner:

Billedsprog: Fortællinger i ord og billeder, en genvej til sindet (Bog, Hæftet)

Af: Anette Graversen

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
Dato for udgivelse: 15-11-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788717041301
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Anette Graversen
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Billedsprog - fortællinger i ord og billeder er skrevet af ledende ergoterapeut ANETTE GRAVERSEN, der er ansat på Psykiatrisk afdeling i Middelfart. Bogen henvender sig først og fremmest til behandlere, som arbejder med angstpatienter, men vil også kunne læses af andre, som interesserer sig for, hvad angst er, hvordan angst kan opstå, og hvordan patienten kan få hjælp til at hjælpe sig selv.


Ved billedsprog udvikler patient og terapeut i fællesskab en fortælling med ord og regninger, der kan hjælpe patienten til at finde vej til det, der plager ham, og som han ikke umiddelbart et bevidst om. Distanden via fortælling muliggør, at patient og terapeut kan tale om noget af det, der er svært at tale om.


Bogen er baseret på 65 kasuistikker. Den belyser arbejdsprocessen og giver indblik i de opnåede behandlingsresultater. Det psykoterapeutiske forløb strækker sig over fire sessioner af ca. en halv times varighed.


Bogen er forsynet med forord af BIRGITTE BRUN, cand. psych., specialist i psykoterapi og neuropsykologi og efterskrift af ALICE THEILGAARD, professor dr. med. cand. psych.


»Vi får gennem bogen mulighed for at følge terapeutens arbejdsmetoder meget tæt - billede for billede og ord for ord. Dette kan være til stor hjælp for professionelle, der skal lære at arbejde psykoterapeutisk. Det kan bestemt også være af betydning for patienter og pårørende til forståelse af, hvad der kan ske i et psykoterapeutisk forløb«


- Birgitte Brun -


»Jeg er imponeret af, at du på så kort tid har opnået så gode resultater med en i terapeutisk henseende vanskelig patientgruppe«


- Alice Theilgaard -


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Billedsprog: Fortællinger i ord og billeder, en genvej til sindet

Billedsprog: Fortællinger i ord og billeder, en genvej til sindet