Nedsat pris!
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Biografi: veje til personlig udvikling (Bog, Dansk)

Af: Bent Engelbrecht

Forlag: Ankerhus
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788789303161
Udgave: 2. (06-01-1997)
Oplag: 4. (03-01-0001)
Sideantal: 188
Illustrator: Hark Nikkels
Formater / udgaver
263,60 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fri af fortiden - fri til fremtiden
´Biografi´ er en moderne vejleder i de valgsituationer mennesker i stigende grad står overfor. Med den mangfoldighed af udviklingsmuligheder verden i dag rummer, er bogen derfor mere aktuel end nogensinde før.
´Biografi´ er en bog om biografisk udviklingsarbejde for studerende, ledere, personalefolk, konsulenter og alle, der står med spørgsmål om jobskifte, karriereplanlægning, afskedigelser, kriser, konflikter, konfrontation med sygdom og andre personlige udviklingsspørgsmål.
Mennesker udvikler sig livet igennem. Til forskel fra børn, der får deres potentiale stillet som livsbetingelse - og derfor er afhængige af gunstige vilkår, så kræver udvikling af voksne, at den enkelte selvstændigt og aktivt bearbejder sine potentialer.
Det er i spændingsfeltet mellem den personlige livshistorie, nutiden og fremtidens visioner, at vi må forholde os til os selv og vores egen vej ind i fremtiden. På en elegant måde præsenterer forfatteren en række måder at arbejde med biografiske spørgsmål på. Han anviser konkrete redskaber og øvelser, der på en fremadrettet måde får os til at se på os selv med nye øjne. Derved stimuleres positive kræfter i mennesket og konstruktive aktiviteter kan tage form - vi tager ansvar for vores egen udvikling.
20 års dokumenteret erfaring
I bogen har Bent Engelbrecht samlet sin enorme erfaring fra 20 års praktisk biografiarbejde og personlig rådgivning. Mere end 1000 mennesker har deltaget i biografiseminarer og har her fundet mod og vilje til at begive sig ind i fremtiden. I første udgave har bogen solgt i mere end 1000 eksemplarer, og den er nu udgivet i en 2. udgave.
Bent Engelbrecht er kendt for at have introduceret ´biografi´ som arbejdsmetode og ´socialøkologi´ som idé i Danmark. Han er stifter af og bestyrelsesformand for Ankerhus Gruppens Fond, der ejer Ankerhus, Konsulenter i Udviklingsledelse A/S.

Anmeldelser (0)