Nedsat pris! Biokemi og genetik Forstør
Kategorier / sektioner:

Biokemi og genetik (Bog, Hæftet)

Forlag: Nyt Nordisk Forlag - i samarbejde med Dansk Sygeplejeråd
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 412
Dato for udgivelse: 20-1-2016
Udgivelse: 6. udgave, 2016.
Illustrator: Birgitte Lerche
Redaktion: Mia Andresen
Medforfattere: Oluf Nielsen, Mette Juel Bojsen-Møller
ISBN-13: 9788717044418
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 6
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

343,65 kr

-13%

Vejl. pris: 395,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 339,70 kr Op til 553,00 kr
20 335,75 kr Op til 1.185,00 kr

Beskrivelse

BIOKEMI OG GENETIK  er en lærebog, der er rettet mod sygeplejerskeuddannelsen. Bogens indhold og niveau gør den anvendelig på andre mellemlange videregående uddannelser. De emner, der behandles i bogen, er valgt ud fra forfatternes erfaring fra mange års undervisning i sygeplejerskeuddannelsen.


Bogen er læsevenlig og forsynet med mange figurer, der gør det muligt at indlære faget ved en større eller mindre grad af selvstudium. I starten af bogen findes afsnit, der er en kort indføring i elementære kemiske begreber, så studerende med ringe forkundskaber i kemi kan få de kundskaber, der er nødvendige for at forstå biokemi og genetik. Bogen kan derfor læses uden særlige forudsætninger i biokemi og genetik.


De enkelte kapitler er opbygget med en basal del, hvor der gives en generel indføring i og overblik over emnerne. Derudover findes der tekstbokse, dels med klinisk relevans og eksempler, dels med en udvidet del, der kan læses af de specielt interesserede læsere, der har lyst til at gå lidt dybere i emnet.


Biokemien er integreret med fysiologi og giver en uddbyning og bredere indsigt i fysiologiske begreber. Desuden omtales en del blodprøver, lægemidler og sygelige tilstande, så bogen understøtter sygdomslære. Genetikken giver et overblik over genetiske begreber og et indblik i forskellige sygelige tilstande, der er genetisk betingede. Niveau og omfang af genetikkel er tilpasset den begrænsede vægt, faget har i sygeplejerskeuddannelsen.


Bogen er sjette udgave af den oprindelige bog "Biokemi". Som noget nyt er der i sjette udgave et kapitel, der omhandler klinisk kemi, relateret til blodprøver, og der gives flere eksempler på blodprøvesvar i et særskilt appendiks bagest i bogen. Ligeledes er de længste og mest dybdegående tekstbokse samliet i et appendiks for sig. Der er foretaget mindre justeringer og opdateringer i hele bogen. I kapitlet Stofskiftet er der foretaget mere gennemgribende ændringer. Et nyt tiltag i bogen er talrige kliniske tekstbokse, hvor emnerne relateres til eksempler fra klinisk praksis.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Biokemi og genetik

Biokemi og genetik