Nedsat pris! Bjergets skygge Forstør
Kategorier / sektioner:

Bjergets skygge (Bog, Hardback)

Af: Gregory David Roberts

Forlag: NB Books
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Shantaram
Sideantal: 857
Dato for udgivelse: 15-3-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Nr. i serien: Bind: 2,
Oversætter: Nanna Birch
ISBN-13: 9788791955150
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Werks Grafisk Hus A.S - Omslagsillustrator: Kali Yantra, 2015 by Harland Miller
Originaltitel: The mountain shadow
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bjergets skygge begynder i det myldrende og pulserende Bombay, to år efter begivenhederne i  Shantaram, hvor millioner af læsere verden over blev præsenteret for Lin, den australske flygtning, som slår sig ned i slummen i Bombay og bliver hyret til at forfalske pas for mafiaen. I Shantaram mistede Lin to personer, han elskede: sin faderfigur, Khaderbhai, der døde, og sin sjæleven, Karla, der havde giftet sig med en indisk mediebaron. Lin er kommet tilbage til et meget forandret Bombay. Mange af vennerne er borte, og nye mafialedere har viklet mafiaen ind i voldelige intriger, som eskalerer. En hellig mand udfordrer Lin. Alt, hvad han troede, han vidste om kærligheden og livet, bliver sat på prøve. Men Lin kan ikke forlade byen: Karla og et skæbnesvangert løfte holder ham fast.


Og dermed er Shantarams læsere tilbage, hvor de ønsker at være - fastholdt i Gregory David Roberts´ magiske fortællergreb.


Bjergets skygge er en storslået fortælling om jagten på identitet i en omskiftelig verden af brutalitet, kulturforskelle og hjemløshed. Det er en altopslugende roman som spænder fra røveri og gangsterhistorie til kærlighedsroman og skæbnedrama. Livsklogt og stærkt vanedannende!


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bjergets skygge

Bjergets skygge