Nedsat pris! Blå tiger
Kategorier / sektioner:

Blå tiger (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Line-Maria Lång

Forlag: Rosinante
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763853255
Udgave: 1. (07-09-2018)
Oplag: 1. (07-09-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 272
Tegnet af: Christensen Grafisk
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
191,20 kr
131,30 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Blå tiger er et skævt, psykologisk portræt af den unge kvinde, Timian, der ikke kan lade være med at leve sig ind i alt og alle omkring sig. En roman om vrangbilleder og klarsyn og det farlige ved at føle sig udvalgt.

Timian bor i et kollektiv og er et særligt barn, der lever sig fuldt og helt ind i andres følelser, hun kan faktisk ikke lade være. Måske er det derfor, de alle sammen holder så meget af hende.

Men en dag, revet med af en fjendtlig stemning, stikker Timian en kniv i låret på en fremmed mand. Fra da af bliver alting noget andet. Det, de alle sammen før syntes var så bedårende ved hende, skræmmer dem nu.

Timian føler sig for første gang forkert og beslutter sig for at lave et regelsystem, hun kan følge, så hun aldrig kommer til at lade sig rive med igen. Timian vil gøre det alle gør, have det alle har, være som alle andre.

Timian bliver ved med at øve sig, og som ung kvinde er hun blevet rigtig dygtig til at følge reglerne. Nu er Timian som alle de andre og har alt det, de andre har: En veninde, en lejlighed, en kæreste, et arbejde. Men Timian ved, at hun også er noget helt særligt og en dag, når hun har lært det hele, er hun klar til at give slip på alt.

Pressen skriver:

»Långs arbejde med sproget er ukonventionelt og finurligt...« –Information

»LINE-MARIA LÅNGs beskrivelse af psykisk sygdom er gruopvækkende, og smerten over at mærke Timian forsvinde mere og mere sætter sig som en dump følelse i maven. Også hendes personkarakteristik er eminent, og hun mestrer sproget og leger med ord og sammensætninger, der ikke er set før.« *****–Søndag

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Blå tiger

Blå tiger