Bliv dig selv
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Bliv dig selv (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Leo Komischke-Konnerup

Forlag: FFD's forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788787627740
Udgave: 1. (13-06-2019)
Oplag: 1. (13-06-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Højskolernes 10 bud, bind 1
Indbinding: Paperback
Sideantal: 100
Oversætter: John Mason og Morten Visby
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bliv dig selv Folkehøjskolens pædagogik er først og sidst en menneskepædagogik, der har menneskets og menneskelighedens tilblivelse og opretholdelse som sit formål. Folkehøjskolens pædagogik dre­jer sig derfor om at opfordre den enkelte til at blive til sig selv som et selvbestemmende og ansvarligt menneske. Sådan skriver Leo Komischke-Konne­rup i dette første af Højskolens 10 bud, og fire for­tællinger viser, hvordan buddet realiseres i høj­skolens praksis.


Leo Komischke-Konnerup Født 1960. Ph.d. og lektor i pædagogik. Tidligere lærer og leder i både folkeskolen og de frie skoler. Nu chefkonsulent ved UC Syd. Modtager af Høj­skolepædagogisk pris i 2016. Forfatter til bl.a. Gen­tagelsens pædagogik og Menneske eller borger: Skolens pædagogiske grundproblem.Højskolens 10 bud.


Højskolens 10 bud er en serie på 11 korte bøger, hvoraf dette er bind 1. Hvert bind undersøger ét kendetegn ved højskolen, dets relevans i fortiden og for fremtiden, for Danmark og den omgivende verden, og hvordan det bringes i spil i højskolens praksis i dag.


Bogen er tosproget, både dansk og engelsk.

Anmeldelser (0)