Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Bliv hørt: Træn din stemme, og bliv bedre til at inspirere, motivere og engagere dine lyttere (Bog, Hæftet)

Af: Klaus Møller

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 248
Dato for udgivelse: 24-12-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788740618402
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 24-12-2019)

Forventes på lager: 24-12-2019

191,20 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bliv hørt: Træn din stemme, og bliv bedre til at inspirere, motivere og engagere dine lyttere
Man siger om veltalende mennesker, at de har ordet i deres magt, men det ville være mere præcist at sige, at de har stemmen i deres magt. For uanset hvor vigtigt og betagende et budskab vi har, kommer vi aldrig ud over rampen, hvis vores stemme ikke rækker.
Forskning viser, at når du taler til et publikum eller en forsamling, er det mindre end 10 procent af tilhørerne, der fokuserer på, hvad du siger. Resten fokuserer på,hvordan din stemme lyder, og hvad du udtrykker med dit kropssprog. Du kan være den dygtigste ekspert inden for et område, men hvis du ikke kan kommunikere din viden med en velfungerende, professionel stemme, risikerer du, at ingen – eller meget få – rent faktisk hører efter, hvad du siger. Stemmen er vores helt eget instrument, og det er heldigvis ret enkelt at rette op på skavanker og dårlige vaner, der står i vejen for vores budskab – og i sidste ende også vores personlighed.
Bogen er til dig, der gerne vil blive endnu bedre til at bruge din stemme professionelt, til dig, der vil have endnu mere personlig gennemslagskraft i samtaler eller over for dine medarbejdere og kolleger. Og ikke mindst er den til dig, der indimellem oplever, at stemmen svigter, eller at du alligevel ikke kommer igennem med dit ellers velgennemtænkte og gode argument.
Gennem en række simple øvelser viser Klaus Møller dig i bogen, hvordan du får det meste ud af din stemme, sådan at du kan tale højere og tydeligere i længere tid adgangen, og hvordan du får dit budskab igennem på en måde, så andre mennesker slet ikke kan lade være med at lytte til dig. Du får også en række eksempler fra den virkelige verden, hvor mennesker fortæller om deres forløb hos Klaus Møller, og hvordan de har fået bedre styr på deres stemmer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bliv hørt: Træn din stemme, og bliv bedre til at inspirere, motivere og engagere dine lyttere

Bliv hørt: Træn din stemme, og bliv bedre til at inspirere, motivere og engagere dine lyttere