Nedsat pris! Bliv mere mand på 10 uger Forstør
Kategorier / sektioner:

Bliv mere mand på 10 uger (Bog, Hæftet)

Forlag: Gad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 166
Dato for udgivelse: 12-10-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Medforfattere: Charlotte Hartvig, Jeppe Just
ISBN-13: 9788712046561
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: opskrifter: Carina Ceugjes, Ida Lysdahl Fahrenholtz
Fotograf: Lars H. Laursen, Henrik Freek Christensen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Charlotte Hartvig, Jeppe Just
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

193,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Nu kommer bogen til alle de mænd, der er ved at miste udsigten til deres fødder - og til de kvinder, der gerne vil have ham til at spænde livremmen nogle huller ind. 
Charlotte Hartvig, diætist og forfatter til bestsellerne Spis maven flad og Hold maven flad, skriver denne gang direkte til sit mandlige publikum. For masser af henvendelser fra mænd har overbevist hende om, at det ikke kun er kvinder, der gerne vil smide kiloene på maven.
I Bliv 14 % mere mand på 10 uger kan mændene lære, hvordan de slanker sig uden sult og afsavn. De kan gå om bord i opskrifterne på rigtig herremad til morgen, middag og aften. De kan få forevist enkle styrketræningsøvelser, der omfordeler fedt til bøffer. Og så tager det kun 10 uger!
Hvis mændene undervejs har brug for lidt ekstra motivation, kan de bare slå op på før & efter billederne af de syv mænd, der allerede har afprøvet kuren. Billederne taler vist for sig selv. Efter 10 uger skulle spejlet gerne vise en mand, der ikke bare er slankere, men også mere maskulin. 
Forklaring? Fedt - især rundt om maven - får niveauet af testosteron, det mandlige kønshormon til at falde. Kuren her er sammensat, så den får testosteronniveauet til at stige igen. Og det er der indtil flere dejlige sidegevinster ved, bl.a. mere sexlyst, større præstationsevne og udholdenhed samt bedre sædkvalitet. God fornøjelse!
Fakta: Den danske mand er blevet lidt for rund. I hvert fald mener 41 % af kvinderne, at deres partner trænger til at tabe sig, afslørede en FDB-undersøgelse for nylig.

Charlotte Hartvig
er diætist og indehaver af Kostklinikken Immanuel. Hun har bl.a. skrevet bestsellerne Spis maven fald og Hold maven flad, begge sammen med Majbritt L. Engell.

Jeppe Just
er Bachelor of Science i Ernæring og sundhed. Han arbejder på Kostklinikken Immanuel med speciale i fysisk aktivitet og fitness.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bliv mere mand på 10 uger

Bliv mere mand på 10 uger