Nedsat pris! Bliv rask og glad (bind 2) Forstør
Kategorier / sektioner:

Bliv rask og glad (bind 2) (Bog, Hæftet)

Af: Lis Andersen

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 183
Dato for udgivelse: 16-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Nr. i serien: Bind: bind 2,
ISBN-13: 9788711880302
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

200,05 kr

-13%

Vejl. pris: 229,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Bliv rask og glad" er en klassiker, når det kommer til alternativ helse og behandling. Lis Andersen var en af pionererne på området i Danmark, og bogen er skrevet umiddelbart efter hendes brud med det offentlige sundhedssystem i 1960‘erne.
‘Bind 2‘ er en konkret indføring i alt det, man selv kan gøre for at komme sine skavanker til livs. Her giver Lis Andersen gode råd om alt fra seneskedehindebetændelse, forkølelse og åreknuder til acne, eksem og psoriasis.
Lis Andersen (1918-2001) var forfatter, globetrotter, fysioterapeut og naturterapeut. Som barn rejste hun med sin familie rundt i verden på sejlskibet Monsunen, hvilket lagde grunden for et langt livs rejselyst. I 1940 blev hun uddannet fysioterapeut, men efter en voldsom ulykke i 1953 med flere alvorlige knoglebrud til følge, fik hun øjnene op for den alternative behandling. Det førte til et brud med det offentlige sundhedssystem, hvorefter hun etablerede sig som selvstændig. Også hendes nysgerrige søgen efter et religiøst ståsted fyldte meget i hendes liv og i hendes forfatterskab.
Den væsentligste del af Lis Andersens store forfatterskab fordeler sig inden for de tre hovedkategorier alternativ sundhed, religion/etik og rejsebeskrivelser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bliv rask og glad (bind 2)

Bliv rask og glad (bind 2)