Forstør
Kategorier / sektioner:

Bliv voksen med manér (Bog, Hardback)

Af: Mikkel Styrbjørn Hartvig Andersen

Forlag: SKOOB
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 1-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Illustrator: Mikkel Styrbjørn Hartvig Andersen
ISBN-13: 9788797074305
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mikkel Styrbjørn Hartvig Andersen
Forord: Nan Thorup Rostock
Illustrationsangivelser: ill.
Kommentator: Claus Roager, Hans Natorp, Gitte Hornshøj, Christian Liebergreen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

332,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

At blive voksen er en periode med mange omvæltninger i et ungt menneskes liv, som indbefatter dels HOVEDET, KROPPEN, MANÉRERNE, BEKLÆDNINGEN og ikke mindst den både kort- og lansigtede STRATEGI der lægges for livet. 

En masse af de ovenstående 5 grundforhold er ofte baseret på uskrevne regler, råd og vejledning. Men hvad hvis du ikke nødvendigvis har den vejledning eller opdragelse til rådighed i større eller mindre grad? Hvorfra skal man få det at vide?    

Gode manerer har intet at gøre med at opføre sig ’fisefornemt’ eller fremstå ’bedre’ end andre. Det, at være et godt og lykkeligt menneske hænger absolut sammen med gode vaner, kompetencer, empati ikke mindst evnen til, at udvise gode manerer baseret på almen dannelse. Alt sammen funderet på en base af personlighedens to grundpiller: Selvværdet og selvtilliden.

Bogen, AT BLIVE VOKSEN MED MANÉR! nedfælder alle de grundlæggende forhold i en opslagsbog, hvori der både er overordnede tanker, råd helt og praktiske tips til binding af butterfly eller hvorledes vi som mennesker opfatter samme ting forskelligt - både i ord, billeder og illustrationer.    

Rigdom og velstand er ikke bare et spørgsmål om materielle besiddelser, men i høj grad et spørgsmål om hvad du har mellem ørerne, uanset om det er tillært viden, kompetencer eller måden du begår dig gennem livet og dine omgivelser. Mellem ørerne ligger i realiteten den største formue du har og jo tidligere det indses, desto bedre. Og den ’rigdom’ bør være til rådighed hos alle og ikke kun de priviligerede og ’heldige’ i livets lotteri.

De forskellige afsnit indeholder indlæg fra Claus Roager, Hans Natorp, Gitte Hornshøj og Christian Liebergreen, som alle bidrager med deres indsigt og erfaringer undervejs.

Denne bog tager udgangspunkt i den europæiske og amerikanske kultur og dannelse, som i de seneste 70 år har knyttet sig tættere og tættere sammen og det er i dette alle de mange tips, råd og vejledninger tager deres udgangspunkt i. Og selvom, der alene i Europa findes meget store kulturelle forskelle, har vi også en del til fælles og ’grundreglerne’ er de samme.    

Bogen er på 240 sider, hardcopy, med billeder og illustrationer til at understøtte budskaberne. Den er designet med henblik på at fungere som et opslagsværk til gentagen brug, men kan selvfølgelig også læses kronologisk efter lyst.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bliv voksen med manér

Bliv voksen med manér