Nedsat pris! Blodets bånd Forstør
Kategorier / sektioner:

Blodets bånd

Af: Christian Kronow

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 16-4-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788771909258
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christina Tscherning Andersen - Omslagsillustrator: Kim Herlin Holm
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

epub
95,30 kr
zip_mp3
137,50 kr
Hæftet
188,70 kr

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den 13-årige Saxo er skoletræt og bor alene med sin far. Han er lykkeligt uvidende om, at han er blevet skjult efter sin fødsel for den frygtindgydende magiker Brage. Saxo har aldrig kendt sin mor, som angiveligt døde, da Saxo blev født. Men snart finder han ud af, at sandheden er en anden; Sagnfigurerne fra danske myter og heltekvad lever i en parallelvirkelighed på den hemmelige ø Orator. Saxos mor var blodmagiker og kunne give nyt liv til sagnfigurerne, ligesom hun var øens værn mod monstre. Efter Saxos mors død er Orator blevet overtaget af Brage, der har slået alle af Saxos mors slægt ihjel. Brage agter at vække De Blodbundne – de værste monstre i historien. Monstre, der kan lægge verden øde. Endnu ved Saxo ikke, at frygtelige begivenheder vil folde sig ud omkring ham. Måske er Saxos blod magisk, og måske er han verdens sidste, spinkle håb for overlevelse. Men selvom det kan koste ham livet, er Saxo nødt til at forsøge at stoppe Brage.        

Uddrag af bogen
… da han åbner munden, kommer der ingen lyd. Som ved et trylleslag er alt blevet tyst som graven. Saxo når lige at tænke, at det da umuligt kan være rigtigt, at han er blevet døv og stum. I det samme går det op for ham, at alle de andre heller ikke kan høre eller sige noget. Ingen ville kunne høre ham skrige, selv hvis han prøvede. I det samme forsvinder det røde måneskin. Der er kun en gylden plet, ellers er natten sort som tjære. Den er mørkere end noget, Saxo før har oplevet. Men han er ikke i tvivl om, hvad der er sket. Grendel er alt andet end død. Mørkets Søn er først lige vågnet.        

Om forfatteren
Christian Kronow har en kandidatgrad i Dansk og Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet. Til daglig arbejder han som gymnasielærer på Høng Gymnasium og HF. Han er opvokset i Gershøj i Lejre Kommune – arnestedet for Danmarks første og største historier om Beovulf, Grendel og Skjoldungerne. Blodmagikeren Brage og mørkemonsteret Grendel fødtes ud af tågerne fra Lejres søer og åer en måneløs nat, da Christian overnattede ved det ældgamle gravmonument Gammel Lejres skibssætning. Blodets bånd er hans første roman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Blodets bånd

Blodets bånd