Blodets nætter Forstør
Kategorier / sektioner:

Blodets nætter (Bog, Paperback)

Af: Steen Langstrup

Forlag: 2 Feet Entertainment
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 213
Dato for udgivelse: 3-7-2018
Udgivelse: 4. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788779941533
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Paperback
215,40 kr

215,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Gillsby er en lille Nordsjællandsk ferieby, idyllisk og hyggelig. Men der lurer en hemmelighed lige under overfladen. De lokale siger, at visse ting er det klogest at lade ligge. En ung tegneserietegner kommer til byen for at finde arbejdsro. Han finder meget mere end det.

Steen Langstrups bøger er oversat til flere sprog, han er filmatiseret og radiodramatiseret. 

"Moderne vampyrer er andet og mere end frådende monstre. I Steen Langstrups suveræne leg med genren er blodsugeren f.eks. en ret så raffineret elskerinde ... I skildringen af den lille by rammer Steen Langstrup rent. Der er så hjemligt, at man næsten kan lugte frituren i Frankies burger palace of Gillsby og støvet i antikvariatet ... Som helhed er Blodets nætter en meget helstøbt roman, hvis forskellige handlingsspor hjælpes ad om at drive læseren til vanvid af spænding, samtidig med at de giver anledning til såvel skæve smil som åndeløs deltagelse i en intens kærlighed ... Det er uhyggelig god underholdning, helt klart værd at ofre en nattesøvn eller to på."

Weekendavisen.

"Blodets Nætter er et grumt gys fra det danske sommerland, hvor Langstrup på sin egen finurlige måde får det overnaturlige til at vibrere mellem morbid humor og blodspændt action."

Ekstra Bladet.

"Fremragende gyser sætter tænderne i det danske ferieland - men er nok så meget også en veldrejet historie om desperat og destruktiv kærlighed ... Sådan lykkes det forbløffende gnidningsfrit for gyser-stortalentet Steen Langstrup i sin anden roman at gøre, hvad man ville have troet var noget nær umuligt: at få placeret de veltjente centraleuropæiske blodsugere fra verden af i går overbevisende i en lille dansk ferieby af i dag. Så effektivt, at uhyggen ikke hindres, men tværtimod befordres af de tilsyneladende så venlige lokale omgivelser, og Langstrups sans for både stemningsskabende antydninger og at hugge til med pointerende detaljer er skærende præcis."

Berlingske Tidende.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Blodets nætter

Blodets nætter