Nedsat pris! Blodspor
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Blodspor (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Julie Hastrup

Forlag: Politikens Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740047639
Udgave: 2. (04-04-2019)
Oplag: 1. (04-04-2019)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 448
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvilken morder er dristig nok til at udrydde en hel familie?
Familien Friis, et midaldrende ægtepar og deres to unge sønner, findes skuddræbt i deres spisestue i et pænt parcelhuskvarter nord for København. Det er et kaotisk og blodigt gerningssted, der møder drabsefterforsker Rebekka Holm og resten af holdet – ikke mindst fordi Jette Friis som den eneste er bundet til sin stol og har fået skudt ansigtet væk.
Familien Friis var både vellidt og velfungerende, og det er umiddelbart uforståeligt, hvorfor de fire mennesker skulle dø.
Privat kæmper Rebekka også med at acceptere den forfærdelige situation, hun selv befinder sig i, efter at hendes elskede Niclas blev stukket ned i Finland. For ikke at bryde helt sammen graver hun sig dybere ned i sagen om massedrabet, og afdækker lidt efter lidt hemmeligheder og løgne i omgivelserne omkring familien. Hemmeligheder, som trækker blodige spor til en grusom virkelighed, der udspillede sig under Francos regime i Spanien. For hvem var i virkeligheden Familien Friis, og hvilken morder er dristig nok til at angribe en hel familie på én gang?

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Blodspor

Blodspor