Nedsat pris! Blodtypekost: fra ubalance til balance Forstør
Kategorier / sektioner:

Blodtypekost: fra ubalance til balance (Bog, Paperback)

Af: Charlotte Reffstrup

Forlag: EgoLibris
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 239
Dato for udgivelse: 6-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Lina Nørgaard Framke
ISBN-13: 9788793091832
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Lotte Lund
Fotograf: Jane Traberg, Kim Haugaard
Illustrationsangivelser: ill i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

304,45 kr

-13%

Vejl. pris: 349,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Undrer du dig ofte over, hvorfor du døjer med tilbagevendende infektioner, hævede hænder og fødder, ledsmerter, oppustethed, overvægt, fordøjelses- og søvnbesvær samt mange andre sundhedsmæssige udfordringer? 
Har du overvejet, at årsagerne findes i den kost, du spiser og den livsstil du praktiserer? Kostens kvalitet og sammensætning har afgørende virkning på dit generelle velbefindende, og små ændringer kan betyde stor forskel for din livskvalitet og dit helbred. Charlotte Reffstrups bog Blodtypekost - fra ubalance til balance giver inspiration til en let og effektiv måde at skabe holdbare forbedringer ved at spise efter din blodtype. Efter få uger vil du mærke den gavnlige effekt og udover at nyde den lækre mad, vil du kunne mærke et stabilt og sundt vægttab, et sundt og velfungerende mave/tarmsystem, strålende hud og et øget fysisk og mentalt overskud.   
Med denne helt nye og enestående bog i hånden får du for første gang en koge- og livsstilsbog, der er fyldt med sunde og superlækre opskrifter, rådgivning om hudpleje, anbefalinger til indkøb af råvarer til morgenmad, lunch og middagsmad. Blodtypekost betyder, at man spiser forskelligt alt afhængig af sin blodtype. Denne bog henvender sig især til mennesker med blodtype A, idet hele 44% af alle danskere har denne blodtype. Det betyder, at alle råvarerne, opskrifterne og motionsprogrammerne i denne bog er specielt gavnlige for mennesker med blodtype A.   
Bogen indeholder forfatterens personlige, ugentlige motions- og hudplejeprogram, hendes egne erfaringer med blid yoga, styrketræning og bindevævsmassage. Charlotte Reffstrup er uddannet kosmetolog, make-up artist og bindevævsmassør. Hun har løbende deltaget i kurser og seminarer om ernæring, vitaminer og mineraler samt mange forskellige massageteknikker.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Blodtypekost: fra ubalance til balance

Blodtypekost: fra ubalance til balance