Nedsat pris! Bloker kæde Teknologi - den næste store ting: Introduktion til en teknologi, der kan ændre verden
Kategorier / sektioner:

Bloker kæde Teknologi - den næste store ting: Introduktion til en teknologi, der kan ændre verden (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Sebastian Merz

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743003175
Udgave: 1. (27-08-2018)
Oplag: 1. (28-08-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Paperback
Sideantal: 56
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
116,20 kr
53,90 kr

Status: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bloker kæde, mest kendt som rygraden teknologien bag Bitcoin, er en af de hotteste og mest spændende teknologier i øjeblikket på markedet, men hvad er det - og kan det på en måde hjælpe dig? Kort sagt, Blok Chain er den digitale ækvivalent af en bankmand hovedbog, en, journaler og sikrer transaktioner mellem to parter. Indstil til cyberspace, denne form for programmering tillader overførsel af ikke blot data, men af værdi - hvilket gør det til et unikt og grundlæggende byggesten i vores spirende fremtid.
"Bloker kæde teknologi" blev oprindeligt udviklet i 2009 for at gøre det muligt for enkeltpersoner og organisationer til at behandle transaktioner uden behov for en centralbank eller en anden mellemmand, ved hjælp af komplekse algoritmer og enighed om at verificere transaktioner. Nu er det blevet vedtaget og ændret af virksomheder og nystartede virksomheder verden over, og er ved at blive nøje gransket af verden Banker som det næste logiske skridt i digital finansiering.
Denne bog forklarer Block Kæde i sin helhed; dets historie, anvendelser, potentiale, ulemper og endda sin fremtid. Forståelse denne værdifulde, åbne system er afgørende for at skabe den økonomiske frihed du tørster. Digital valuta er ikke længere en ønskedrøm af kælderen gamer, dens virkelige, er det her, og du har brug for at forstå, hvordan det bevæger sig og er sikret med henblik på at planlægge en fremtid, der vil se en revolution i vores nuværende banksystem.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bloker kæde Teknologi - den næste store ting: Introduktion til en teknologi, der kan ændre verden

Bloker kæde Teknologi - den næste store ting: Introduktion til en teknologi, der kan ændre verden