Nedsat pris! Blokhusmysteriet Forstør

Blokhusmysteriet (Bog, Hæftet)

Af: Ebbe Krogh-Salomonsen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 354
Dato for udgivelse: 3-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793724280
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Julia Igaard Abrahamsen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
196,25 kr
epub
91,45 kr
zip_mp3
137,50 kr

196,25 kr

-24.5%

Vejl. pris: 259,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mens Thomas holder ferie i Blokhus, mødes han med Maria, som han har skrevet med på netdating. De bliver straks vildt forelskede, men der viser sig hurtigt, der er noget mystisk ved Maria. Og kort tid efter deres møde forsvinder Maria, og en kvinde klædt som Maria og med samme hårfarve bliver fundet myrdet på kirkegården i Hune.    
Thomas forsøger ved hjælp af privatdetektiven Leo at finde Maria, men efterhånden som de når frem i efterforskningen, kommer en række foruroligende hemmeligheder om Maria frem i lyset.    
Da det endelig lykkes Thomas at finde Maria i live, er det kun for at opdage, at hun er jaget af en seriemorder. En hektisk jagt begynder nu, hvor Thomas og Maria skal finde seriemorderen, før han finder dem.    
I løbet af romanen sker flere mord, vi stifter bekendtskab med clairvoyante, og rammen for handlingen spænder fra badestranden i Blokhus og idylliske sommerhuse til kirkegårde og forladte huse.       
Uddrag af bogen 
Jeg kikkede ned ad stigen. Det var umuligt at se ret meget dernede, men jeg fornemmede med det samme en ram lugt. Jeg var ikke tryg ved det her. Jeg var godt klar over risikoen ved at kravle ned ad stigen. Hvis det var den eneste nedgang, var det også den eneste udgang. Men jeg kunne ikke standse nu, hvor jeg var nået så langt. Jeg måtte finde ud af, om Maria var dernede. Forsigtigt begyndte jeg at kravle ned ad stigen. Efterhånden som jeg kom længere ned, blev lugten tydeligere, og jeg sansede en sødlig stank af noget råddent. Noget mad eller frugt, der var gået i forrådnelse. Stanken blandede sig med lugten af det spindelvæv, der konstant klæbede sig til mig ansigt.       
Om forfatteren 
Ebbe Krogh-Salomonsen (f. 1951) er cand.mag. i dansk, psykologi og historie og har arbejdet som gymnasielærer og kommunikationsmedarbejder, men er nu pensioneret. Han har tidligere udgivet en del fagbøger, dette er hans debut som skønlitterær forfatter. Han er bosat i Haderslev, men har sommerhus i Blokhus, hvor det meste af handlingen i Blokhusmysteriet foregår.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Blokhusmysteriet

Blokhusmysteriet