Nedsat pris! Blomsterbergs jul Forstør
Kategorier / sektioner:

Blomsterbergs jul (Bog, Indbundet)

Af: Mette J. Blomsterberg

Forlag: Politiken
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 219
Dato for udgivelse: 25-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Gitte Hou Olsen
ISBN-13: 9788740006438
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Grafisk tilrettelæggelse: Tingkov Design
Fotograf: Lars Ranek
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

193,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mette Blomsterberg elsker julen. De mange traditioner forbundet med højtiden og de hyggelige stunder sammen med familie og venner. Julen er for Mette hjemmelavet, og i denne skønne bog har hun samlet de opskrifter på julemad, julebag og -konfekt, som hun selv holder allermest af, og som hun spiser med sin familie.  

Grundlæggende er der nogle ting, som man ikke skal pille ved - som opskriften på juleanden, vaniljekransene og den hjemmebagte leverpostej. Her får man de gode opskrifter, som Mette har fået med hjemmefra, og som bare fungerer. Men selvfølgelig er der også med tiden og alderen kommet nye, superlækre ting til hendes julerepertoire som fx mandel-tranebærkonfekt og ingefærkransekager.  

Med denne bog giver Mette sit personlige bud på, hvordan man får en hyggelig jul. I alt 90 juleopskrifter på mad til frokost og aften samt selvfølgelig alt det søde ind imellem. 

Om forfatteren:
Mette Blomsterberg er Danmarks ukronede bagedronning og nyder i disse år en utrolig popularitet. Hun er uddannet konditor og var i mange år daglig forpagter af den velbesøgte Café Glyptoteket i København. I dag har hun sin egen forretning. Hun kan jævnligt opleves på tv, hvor hun forsøder danskernes liv, og hun er ikke mindst forfatter til en række bøger, heriblandt bestsellerne Blomsterbergs søde sager, Blomsterbergs lækkerier og Politikens bog om dessert.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Blomsterbergs jul

Blomsterbergs jul