Nedsat pris! Dinosaurernes tempel Forstør
Kategorier / sektioner:

Dinosaurernes tempel (Bog, Indbundet)

Forlag: Zoom
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Bob Morane
Sideantal: 144
Dato for udgivelse: 19-4-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Sebastian Weirsøe Flamant
Medforfattere: Vernes, Vance
ISBN-13: 9788793564411
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Tibet
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

330,35 kr

-17%

Vejl. pris: 398,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tre albumhistorier.
Dinosaurernes tempel
Bob Morane og hans rødhårede, whiskydrikkende ven Bill Ballantine er på opdagelse i Sydamerika. Efter et mystisk drømmesyn – eller var det virkelighed? – møder de en ung pige, der leder efter sin forsvundne far.  De tilbyder naturligvis at hjælpe hende og begiver sig ud på en farefuld færd i ukendt land, hvor de opdager, at fortiden ikke altid er så død, som man tror.
Den Gule Skygges trolddom
Kun få ved, at Bob Morane, Bill Ballantine og Sophia Paramount er hemmelige agenter for Tidspatruljen, der overvåger og efterforsker forbrydelser begået ved hjælp af rejser i tiden. En af de få, der ved det, er Ming, kaldet Den Gule Skygge, og han har udtænkt en djævelsk plan for at få magt over vore venner ved hjælp af ingen ringere end den sagnomspundne troldmand Merlin. At han samtidig håber på via Merlins trolddomskraft at erobre verdensherredømmet, er for ham kun en sidegevinst.
Den Gule Skygges bobler
Ming, alias Den Gule Skygge, svæver bevidstløs rundt i universet, efter Bob Morane og hans tro følgere Bill og Sophia endnu en gang har forpurret hans onde planer. De tror, de er blevet ham kvit, men et ukendt, kosmisk tågevæsen kommer Ming til hjælp, og vore venner må endnu en gang gå til modstand. Denne gang foregår eventyret i et New York hærget af atomkrig langt ude i fremtiden, og uden at røbe for meget, kan vi fortælle, at især Bill får mere end nok af sæbebobler.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dinosaurernes tempel

Dinosaurernes tempel