Body parts Forstør
Kategorier / sektioner:

Body parts (Bog, Paperback)

Af: Jan Larson

Forlag: DGS
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 267
Dato for udgivelse: 31-10-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788799352784
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
75,00 kr
epub
44,00 kr

75,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

BODY PARTS er titlen på Jan Larsons nye spændingsroman, som udspiller sig i Mumbai, Indien.   
Med indsigt og indlevelse fører Jan Larson læseren ind i hjertet af  Dharavi, et af Mumbais trøstesløse slumkvarterer, hvor en million mennesker kæmper en daglig kamp for livets opretholdelse.   
En rejse ind i en verden fuld af paradokser og selvmodsigelser, hvor den velfungerende paralleløkonomi står i skyggen af misere og lovløshed; hvor den kriminelle underverden har gjort slummen til markedsplads for slaveri, prostitution og illegal handel med menneskelige organer.   
Vicki Salling - en ung og ambitiøs kvinde med stærke idealer - overtager ledelsen af et dansk hjælpeprojekt, en low-cost-fødeklinik i udkanten af Dharavi. Hun kaster sig over opgaven med vanlig ildhu og entusiasme men indfanges hurtigt i slumkvarterets sindrige spind og skyggesider og må erkende, at man ikke ustraffet udfordrer slummens egne spilleregler og logik.   
Med hjælp fra sin samlever - franske Luc Legrand, projektets sikkerhedschef - kommer hun på sporet af ulovligheder begået internt, hvis omfang antager uoverskuelige dimensioner. I deres forsøg på at udrede misgerningernes mange tråde, kommer det dansk/franske par på kollisionskurs med et af millionbyens forbrydersyndikater og befinder sig pludselig i en situation, de ikke kan overskue.
Jan Larson tegner med denne historie et gruopvækkende og medrivende billede af slummens mørke og dystre sider, hvor frygt og håb går hånd i hånd.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Body parts

Body parts