Nedsat pris! Børn med blandingsdiagnoser: ADHD, indlæringsvanskeligheder, autisme, Tourettes syndrom, angst med mere - en guide til forældre, lærere og andre fagfolk Forstør

Børn med blandingsdiagnoser: ADHD, indlæringsvanskeligheder, autisme, Tourettes syndrom, angst med mere - en guide til forældre, lærere og andre fagfolk (Bog, Hæftet)

Af: Martin L. Kutscher

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 316
Dato for udgivelse: 7-5-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
Oversætter: Malene Sejer Larsen, Kent Havemann
ISBN-13: 9788771581911
Produkt type: Bog
Bidragyder: Tony Attwood, Robert R. Wolff
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Hofdamerne, Lea Rathnov
Forord: Bo Hejlskov Elvén
Originaltitel: Kids in the syndrome mix of ADHD, LD, autism spectrum, Tourette's, anxiety and more
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

321,05 kr

-13%

Vejl. pris: 369,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Børn med blandingsdiagnoser er en tilgængelig, præcis og forskningsmæssigt opdateret indføring i hele spektret af de adfærds- og neuropsykologiske forstyrrelser, der ofte optræder samtidig hos børn - fra ADHD, OCD og angst til autismespektrumforstyrrelser, nonverbale indlæringsvanskeligheder, Tourettes syndrom, sanseintegrationsproblemer og eksekutiv dysfunktion.
Kutscher bygger bro mellem teori og praksis og har fokus på det hele barn bag alle diagnoserne. Forfatteren gør det komplekse enklere at forstå og forklarer i et let tilgængeligt sprog årsager, symptomer, diagnosernes overlap samt behandlingen af dem.
Forfatterens medfølende og optimistiske tilgang samt hans dygtige redegørelse for disse børns særlige indre verden gør dette til en uundværlig håndbog for lærere, forældre, fagfolk og andre, der har brug for hurtig, klar og relevant rådgivning om børn med specielle behov.
Denne fuldt opdaterede og udvidede 2. udgave har indarbejdet ændringerne i DSM-5 og indeholder et revideret kapitel om autismespektret af Tony Atwood, hvor han forklarer de nye diagnostiske kriterier og den forventede brug af begrebet ´Aspergers syndrom´.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Børn med blandingsdiagnoser: ADHD, indlæringsvanskeligheder, autisme, Tourettes syndrom, angst med mere - en guide til forældre, lærere og andre fagfolk

Børn med blandingsdiagnoser: ADHD, indlæringsvanskeligheder, autisme, Tourettes syndrom, angst med mere - en guide til forældre, lærere og andre fagfolk