Nedsat pris! Børn med blandingsdiagnoser, 2. udgave: ADHD, indlæringsvanskeligheder, autisme, Tourettes syndrom, angst med mere. En guide til forældre, lærere og andre fagfolk

Børn med blandingsdiagnoser, 2. udgave: ADHD, indlæringsvanskeligheder, autisme, Tourettes syndrom, angst med mere. En guide til forældre, lærere og andre fagfolk (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Martin L. Kutscher med bidrag af Tony Attwood og Robert R. Wolff

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771581911
Udgave: 2. (07-05-2015)
Oplag: 2. (09-10-2017)
Første udgivelsesår: 2008
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 316
Originaltitel: Kids in the Syndrome Mix of ADHD, LD, Autism Spectrum, Tourette’s, Anxiety and More!
Omslagsgrafiker: Hofdamerne/Lea Rathnov
Forord af': Bo Hejlskov Elvén
Oversætter: Malene Sejer Larsen og Kent Havemann
Fagredaktør: Tilpasning af kapitel 14 v. Per Hove Thomsen
Originalsprog: Engelsk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Børn med blandingsdiagnoser er en tilgængelig, præcis og forskningsmæssigt opdateret indføring i hele spektret af de adfærds- og neuropsykologiske forstyrrelser, der ofte optræder samtidig hos børn – fra ADHD, OCD og angst til autismespektrumforstyrrelser, nonverbale indlæringsvanskeligheder, Tourettes syndrom, sanseintegrationsproblemer og eksekutiv dysfunktion.
Kutscher bygger bro mellem teori og praksis og har fokus på det hele barn bag alle diagnoserne. Forfatteren gør det komplekse enklere at forstå og forklarer i et let tilgængeligt sprog årsager, symptomer, diagnosernes overlap samt behandlingen af dem.
Forfatterens medfølende og optimistiske tilgang samt hans dygtige redegørelse for disse børns særlige indre verden gør dette til en uundværlig håndbog for lærere, forældre, fagfolk og andre, der har brug for hurtig, klar og relevant rådgivning om børn med specielle behov.
Denne fuldt opdaterede og udvidede 2. udgave har indarbejdet ændringerne i DSM-5 og indeholder et revideret kapitel om autismespektret af Tony Atwood, hvor han forklarer de nye diagnostiske kriterier og den forventede brug af begrebet ’Aspergers syndrom’.
Kapitel 14 om medicinsk behandling er tilpasset danske forhold med hjælp fra Per Hove Thomsen, professor i børne- og ungdomspsykiatri ved Aarhus Universitetshospital.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Børn med blandingsdiagnoser, 2. udgave: ADHD, indlæringsvanskeligheder, autisme, Tourettes syndrom, angst med mere. En guide til forældre, lærere og andre fagfolk

Børn med blandingsdiagnoser, 2. udgave: ADHD, indlæringsvanskeligheder, autisme, Tourettes syndrom, angst med mere. En guide til forældre, lærere og andre fagfolk