Nedsat pris! Børn og motion Forstør

Børn og motion (Bog, Hæftet)

Af: Bente Klarlund Pedersen

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 143
Dato for udgivelse: 16-10-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Redaktion: Søren Hansen
ISBN-13: 9788717040922
Produkt type: Bog
Fotograf: Ernst Tobisch
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vi ser det hver dag. Større børn der bliver fragtet rundt i klapvogne. Børn, der bliver kørt til skole. Børn der sidder foran fjernsynet eller computeren i timevis. Kort sagt børn, der ikke bevæger sig. Denne inaktivitet får katastrofale konsekvenser for deres helbred senere hen.
I bogen forklares hvorfor motion er nødvendig, hvordan den styrker immunsystemet og forebygger en lang række sygdomme som diabetes, hjerte-karsygdomme, forhøjet blodtryk, overvægt og fedme, knogleskørhed og visse former for kræft.
Men nok så vigtigt. Bogen giver en lang række gode råd om, hvordan man kan aktivere de passive børn på en meningsfuld og virkningsfuld måde. Man behøver ikke gå til yderligheder for at bringe børnenes kondition op på et forsvarligt niveau, men det kræver viden og omtanke. Det er i høj grad forældrenes ansvar.
Dr.med. Bente Klarlund Pedersen er overlæge på Rigshospitalet ved Center for Muskelforskning. I dagligdagen leder hun en forskningsgruppe, der undersøger de molekylære mekanismer bag fysisk aktivitet. Hun har tidligere udgivet Recept på motion. Motion som forebyggelse. Motion på recept. Motion som behandling samt Graviditet og motion.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Børn og motion

Børn og motion