Nedsat pris! Børne- og ungdomspsykiatri Forstør

Børne- og ungdomspsykiatri (Bog, Indbundet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 535
Dato for udgivelse: 21-9-1999
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Redaktion: Lene Lier m.fl.
ISBN-13: 9788741226972
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Ida Balslev-Olesen
Anvendelighed: Beregnet til studerende indenfor medicin og psykologi samt alle faggrupper i og omkring specialet
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 1999
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 5

2 - 5 hverdage

365,40 kr

-13%

Vejl. pris: 420,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Børne- og ungdomspsykiatri er en grundig og moderne indføring i psykiske lidelser og udviklingsmæssige forstyrrelser fra svangerskab til ungdomsår. Det betyder, at bogen spænder vidt: Fra spædbarnspsykiatri, hvor nye metoder til undersøgelse og behandling er under udvikling, til de psykisk syge unge, der for en kortere periode må beskyttes i et lukket afsnit. Også de vigtigste psykiske lidelser hos voksne, der kan have betydning for familien og samspillet med børn og unge er omtalt.
Det gennemgående tema i bogen er udvikling: Hvilke ligheder og forskelle ser man mellem normal og patologisk udvikling? Børne- og ungdomspsykiatri afspejler den intense videnskabelige dialog mellem de to områder. Der er lagt vægt på at beskrive både kontinuitet og manglende kontinuitet for psykiske lidelser fra barndom og ungdomsår til voksenalder baseret på såvel klinisk erfaring som teoretisk indsigt. Bogens terminologi tager udgangspunkt i "WHO ICD-10: Klassifikation og diagnostiske kriterier", suppleret med spædbarnspsykiatriske og ungdomspsykiatriske begreber, hvor det er relevant.
Børne- og ungdomspsykiatri afspejler et fag i vækst, og behandlingen inden for fagområdet udviklier sig hurtigt. Nyere kognitive, systemorienterede, biologiske og andre metoder har fået deres plads i denne udgave, og derved fremhæves fagets spændvidde fra humanvidenskab til naturvidenskab.
Bogens primære målgruppe er studerende inden for medicin og psykologi, men den henvender sig til alle faggrupper i og omkring specialet, deriblandt socialrådgivere, pædagoger, sygeplejersker og lærere. Børne- og ungdomspsykiatri er ligeledes velegnet i de tilgrænsende medicinske specialer: voksenpsykiatri, pædiatri og almen medicin samt i forbindelse med efteruddannelse af læger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Børne- og ungdomspsykiatri

Børne- og ungdomspsykiatri