Nedsat pris! Børnene dernedefra: tolv mosaikker - fantasifortællinger baseret på virkelige hændelser - til debat og samtale mellem voksne og store børn - 11-14 år Forstør
Kategorier / sektioner:

Børnene dernedefra: tolv mosaikker - fantasifortællinger baseret på virkelige hændelser - til debat og samtale mellem voksne og store børn - 11-14 år (Bog, Hæftet)

Af: Kirstin Deckert

Forlag: Skriveforlaget
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 251
Dato for udgivelse: 14-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788792573995
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 1-2 uger.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

137,85 kr

-7.5%

Vejl. pris: 149,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Krysta, Pjuske, Knotte og de andre lever i Sydslesvig. 2. verdenskrig er lige slut. Der sker de mærkeligste ting omkring dem, som de må forholde sig til. 

Børnene dernedefra er 12 mosaikker om, hvordan dansk-tyske børn havde det efter 2. verdenskrig. Hvordan deres vilkår var, og hvordan deres sammenhold var. De talte begge sprog, boede i Tyskland, men følte sig stærkt knyttede til Danmark og gik i dansk skole.

Forfatter Kirstin Deckert er selv ´dernedefra´, og det meste af det, børnene kommer ud for i bogens fortællinger, har hun, hendes  søster eller deres kammerater selv oplevet.

Bagerst i bogen er der en række spørgsmål, som oplæg til samtale og debat mellem børn og deres voksne, samt lette researchopgaver til børn. Alder 11-14 år.

´Sch!´ Krysta løftede en hånd, og de andre stod og lyttede. Mørket var ved at lægge sig om dem som en kåbe foret med angst. Der var det igen. Råbet. De hørte det alle sammen. Det var ikke noget spøgelse, ikke en fantasi.
´Hjælp!´
En isklo holdt dem fast. Gyset kravlede op ad deres rygge som sære væsener, der fik nakkehårene til at stritte. Fuldmånen stod lysende som en iskugle på himlen og kastede et spøgelsesagtigt skær over søen.
´Hjælp!´
Der var det igen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Børnene dernedefra: tolv mosaikker - fantasifortællinger baseret på virkelige hændelser - til debat og samtale mellem voksne og store børn - 11-14 år

Børnene dernedefra: tolv mosaikker - fantasifortællinger baseret på virkelige hændelser - til debat og samtale mellem voksne og store børn - 11-14 år