Børnenes litteraturhistorie Forstør
Kategorier / sektioner:

Børnenes litteraturhistorie (Bog, Indbundet)

Af: Torben Weinreich

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 138
Dato for udgivelse: 1-2-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
Illustrator: Cato Thau-Jensen
ISBN-13: 9788702059212
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mette Plesner - Omslagsillustrator: Cato Thau-Jensen - Bogblokgrafiker: Mette Plesner - Bogblokillustrator: Cato Thau-Jensen
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Anvendelighed: Fra 10 år
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

265,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Børnenes litteraturhistorie er et undervisningsmateriale om litteraturhistorie for mellemtrinnet om børns egen litteratur. Undervisningsmaterialet trækker tråde gennem børnelitteraturens historie fra den første børnebog udkom i 1568 og frem til i dag.
Børnenes litteraturhistorie præsenterer en perlerække af den vigtigste og mest banebrydende børnelitteratur i den danske børnebogs historie. Man kan fx møde en børneæder, en grim ælling, en dræbt and, en mis med blå øjne, en cykelmyg, en sort hoppe og en Gummi-Tarzan.
Børnenes litteraturhistorie er illustreret af Cato Thau-Jensen, som med en humoristisk og underfundig streg fører læseren igennem børnebogens historie.
Bogens hjemmeside er materialets digitale lærervejledning. Undervisningsmaterialets hjemmeside kan bruges direkte i undervisningen, bl.a. en digital tabsrejse og en række tv-udsendelser på 12-20 minutter. Man kan se et interview med børnebogsforfatter Lene Kaaberbøl, en udsendelse om H.C. Andersen og om ´Bøger der kan noget´. Eller man kan opleve Torben Weinreich læse børnelitteratur på Nationalmuseets Klunkehjem.
Torben Weinreich, professor i børnelitteratur, er forfatteren bag Børnenes litteraturhistorie. Med dette undervisningsmateriale har Torben Weinerich gjort børnebogens historie tilgængelig for dem det drejer sig om, nemlig børnene - mens voksne med fornøjelse kan læse med!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Børnenes litteraturhistorie

Børnenes litteraturhistorie