Nedsat pris! Børnerim Forstør

Børnerim (Bog, Indbundet)

Af: Halfdan Rasmussen

Forlag: Schønberg
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 168
Dato for udgivelse: 9-6-2011
Udgivelse: 2. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788757017656
Produkt type: Bog
Oplæser: Ib Spang Olsen
Diverse ophavsangivelser: Musik: George Keller, Martin Spang Olsen
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Ib Spang Olsen
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 3

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

kr 193,71

-22.5%

Vejl. pris: kr 249,95

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den 11. juni 2011 fylder den kendte og elskede tegner og illustrator Ib Spang Olsen 90 år.

Som venner og uløselige samarbejdspartnere har Ib Spang Olsen og Halfdan Rasmussen været en institution blandt børn og voksne gennem generationer, og det er derfor med stor glæde, at Det Schønbergske Forlag kan sende en ny luksusudgave af hans og Halfdan Rasmussens geniale børnebogsklasiker BØRNERIM på gaden - oven i købet i nyt større format med to medfølgende CD´er med alle de sjove rim indtalt af Ib Spang Olsen selv.

Børnerim har siden 1964 været en fast del af danskernes barndom. Halfdan Rasmussen begyndte at skrive sine populære børnerim allerede i 1953, men den samlede udgave, som vi kender i dag blev udgivet i 1964. Børnerim er udgivet i 23 oplag og er solgt i mere end 225.000 eksemplarer. Ud af Halfdan Rasmussens omfattende forfatterskab er det den bog, som han selv betragtede som sin bedste og mest oprindelige samling af digte for børn.

I dag er Ib Spang Olsen og Halfdan Rasmussen en lige så selvfølgelig del af dansk børne- og voksenkultur som Grundtvig og Folkeskolen.

På de medfølgende CD´er kan børn og deres forældre lytte til Ib Spang Olsens egen oplæsning af alle rimene med ledsagende musik af Ibs søn Martin Spang Olsen og filmkomponisten George Keller.

Ib Spang Olsen, hvis streg fra begyndelsen har været uløseligt forbundet til Halfdan Rasmussens forfatterskab, tilføjer i sin oplæsning nye dimensioner til de kendte rim, ligesom Martin Spang Olsen og George Kellers musik er med til at forstærke alle de kendte kvaliteter ved det nationalklenodie, som Halfdan Rasmussens rim efterhånden er blevet.

Halfdan Rasmussens lyrik har haft stor indflydelse på vores sprog og inspireret komponister af alle slags. Der er finurlige sandheder gemt i hvert eneste rim, parret med en menneskelighed, der næsten kan virke opdragende. Har man læst Halfdan for sit barn, kan det ikke gå helt galt for det. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Børnerim

Børnerim

Kunder, der købte denne vare, købte også