Nedsat pris! Børns fortællinger: Den integrerende baggrund i en narrativ og anerkendende pædagogik Forstør

Børns fortællinger: Den integrerende baggrund i en narrativ og anerkendende pædagogik (Bog, Hæftet)

Af: Vicki Sieling

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Socialpædagogisk Bibliotek
Sideantal: 181
Dato for udgivelse: 28-6-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788741254258
Produkt type: Bog
Fotograf: Vicki Sieling
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

217,50 kr

-13%

Vejl. pris: 250,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Narrativ og anerkendende pædagogik har i de senere år fået stor opmærksomhed i mange pædagogiske kredse, men det kan være svært at omsætte de gode intentioner om en anerkendende holdning til praksis. 
 
Børns fortællinger
beskriver, med afsæt i den pædagogiske retning ´Den Integrerende Baggrund´, hvordan man kan arbejde med narrativitet og anerkendelse i pædagogisk praksis. Den Integrerende Baggrund er inspireret af erfaringerne fra Reggio Emilia i Italien og sigter mod at skabe en inkluderende og integrerende pædagogik, hvor det enkelte barns fortælling og dennes betydning integreres i børnegruppes fælles fortællinger, lege og aktiviteter.
Bogen handler om ´det lige møde´, hvor børn og voksne handler sammen i en ligeværdig situation. Barnet opdager med den voksnes hjælp, hvem det selv er, og hvad dets kompetencer er. Dette dokumenteres i form af plancher, i ´barnets bog´, læringshistorier om barnet m.v., som den voksne bruger til at følge op på og støtte det enkelte barns engagement og kompetence.
Børns fortællinger henvender sig til uddannede pædagoger i institutioner, der ønsker at påbegynde eller videreudvikle arbejdet med anerkendende og narrativ pædagogik med udgangspunkt i Den Integrerende Baggrund. Den henvender sig desuden til studerende på pædagoguddannelsen.
Vicki June Sieling, cand.psych.aut., er efteruddannet i systemisk og narrativ teori og metode, bl.a. på DISPUK. Hun har de sidste 10 år arbejdet i offentlige organisationer, både som supervisor, projektleder, konsulent, terapeut og kursusholder primært med socialt arbejde med børn, unge og deres familier, men også i en række daginstitutioner, bl.a. i Hillerød Kommune.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Børns fortællinger: Den integrerende baggrund i en narrativ og anerkendende pædagogik

Børns fortællinger: Den integrerende baggrund i en narrativ og anerkendende pædagogik