Nedsat pris! Bogen om brunsvigeren
Kategorier / sektioner:

Bogen om brunsvigeren (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Erik Nielsen

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740657142
Udgave: 1. (10-09-2019)
Oplag: 1. (10-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 194
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Danmarks (måske) mest populære kage får sin egen bog


Den fynske sukkerkage er blevet så populær, at den har fået sin helt egen dag, og 11. oktober i år er det tredje gang, arrangementet løber af stablen.


Erik Nielsen, mangeårig radiovært på P3 Sporten og på P4 Fyn fik i sommeren 2017 idéen til Brunsvigerens Dag, og siden har arrangementet grebet om sig i stor stil.


Centrum er stadigvæk Fyn, brunsvigerens hjemstavn, men arrangementet har spredt sig til store dele af landet, og selv på Christianborg serverer flere eksilfynboer brunsviger for deres kollegaer i Folketinget den 11. oktober.


Nu føjes der endnu et lag til fejringen af den ikoniske kageklassiker, når Bogen om brunsvigeren kommer på gaden. Den er – naturligvis – skrevet af Erik Nielsen, og i bogen har han interviewet en række kendte fynboer om deres forhold til kagen, han har samlet sjove anekdoter og fotos fra almindelige brunsvigerglade kagefans, han har fundet frem til særlige brunsvigeropskrifter, gamle såvel som nye, og meget mere. Alt sammen er det en stor hyldest til brunsvigeren, og det er en bog, man kan finde frem, når man skal bage, og en bog, man kan fornøje sig med i sofaen, når kagen er spist.


Velbekomme!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bogen om brunsvigeren

Bogen om brunsvigeren