Nedsat pris! Bogen om Human Dynamics Forstør

Bogen om Human Dynamics (Bog, Hæftet)

Forlag: Kroghs Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 344
Dato for udgivelse: 31-10-2006
Udgivelse: 2. udgave, 2006.
Oversætter: Anna Garde
Medforfattere: Sandra Seagal, David Horne
ISBN-13: 9788762407084
Produkt type: Bog
Forord: Peter Senge - Vibeke Damlund
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Sandra Seagal - David Horne
Originaltitel: Human dynamics
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

345,50 kr

-1%

Vejl. pris: 349,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Human Dynamics tager udgangspunkt i den antagelse, at mennesker har forskellige grundmønstre, forstået som en personlighedsstruktur præget af tre fundamentale principper: det mentale, det emotionelle og det fysiske princip. Human Dynamics har siden slutningen af 1970´erne bredt sig fra USA, hvor metoden blev udviklet af Sandra Seagal og David Horne, til en lang række andre lande, bl.a. Sverige.
Bogen om Human Dynamics af Sandra Seagal og David Horne er at betragte som grundbogen om Human Dynamics. Bogen indledes med en grundig introduktion til selve begrebet efterfulgt af en konkret gennemgang af hver af de fem dominerende grundmønstre. I bogens afsluttende del gives der eksempler på, hvordan Human Dynamics bruges i praksis - både når det gælder personlig udvikling og organisationers udvikling. Metoden spænder vidt, idet den har generel værdi som forklaringsramme for al menneskelig kommunikation.
Forfatterne Sandra Seagal, Ph.d., har siden 1979 arbejdet med at udforske Human Dynamics. Hendes faglige baggrund er psykologi og pædagogik, og hun har bl.a. andet arbejdet som lærer, skolepsykolog og terapeut. David Horne, MA, har i kraft af sin baggrund som psykolog og pædagog arbejdet med at videreudvikle og initiere forskning omkring Human Dynamics siden 1983.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bogen om Human Dynamics

Bogen om Human Dynamics