Nedsat pris!
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Bokserhunde i alle farver (Paperback, Dansk)

Af: Alaa Al Aswany

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740048209
Udgave: 2. (31-12-2020)
Oplag: 1. (31-12-2020)
Første udgivelsesår: 2010
Indbinding: Paperback
Originalsprog: Dansk

Forventes på lager: 31-12-2020

Levering : Kan forudbestilles (Udk. 31-12-2020)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Aswany afslører systematisk sit lands mest ærværdige institutioner, lige fra hospitaler og skoler til religion og ægteskab.
Her er fortællinger om generationskonflikter, om kærlighed, om undertrykkelse og om sammenstødet mellem vestlige og arabiske idealer – alle smukt fortalt af en af tidens største forfattere. En isnende kritik af egyptens kultur er det der væver disse fortællinger sammen til en sammenhængende samling.
Aswany er rost af kritikere over hele verden og begejstrer sine læsere – ikke mindst i Danmark, hvor hans to tidligere bøger nu er trykt i mere end 150.000 eksemplarer. Aswany har en enestående evne til at skildre livet i det moderne Egypten og til at sætte fokus på mødet mellem arabisk og vestlig kultur. Hans modige og bevægende portrætter af mennesker fra alle sociale klasser, unge og gamle, er i en klasse for sig.
Også i Bokserhunde i alle farver sætter Aswany fokus på fortabte og søgende skæbner samtidig med at han udforsker de intense følelser som konstant bobler under hverdagens trummerum. Aswany lader læseren gå på opdagelse i dybet af det moderne Egyptens mange mysterier, og resultatet er fashinerende og tankevækkende. Man føres ind i en verden fuld af håb og hykleri og havner midt i sammenstødet mellem fristelse og moral

Anmeldelser (0)