Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Bomber over byen (Bog, Hæftet)

Af: Martin Lyngbo

Forlag: Drama
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 79
Dato for udgivelse: 8-6-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
ISBN-13: 9788778655066
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

128,75 kr

-13%

Vejl. pris: 148,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bakkeby er en idyllisk dansk provinsby. På hovedgaden ligger en restaurant, hvor Finn passer sit ydmyge tjenerjob, og sit kærlighedsforhold til damefrisøren Susan. Men forholdet er hemmeligt, idet Susan er datter af restaurantens ejer - den egensindige enke Åse Bang. Finn ser ingen mulighed for at kunne leve op til sin svigermors krav om maskulinitet. Så sammen med Susan udklækker han en desperat plan for at redde deres kærlighed: De klæder Finn ud som den farlige terrorist Mohammad, og vil på den måde lære Åse at maskuline handyr ikke nødvendigvis er lykken.
"... Og så ikke mere om historien. Den er både vild og sjov, og den holder hele vejen igennem. Den dobbelte debutant, Martin Lyngbo, der både har skrevet og sat i scene, røber sikkert talent for det præcist-farcede, både i replikker og situationer. Forestillingen er som en Morten Korch-idyl, der parrer en kvalm amerikansk B-film med et forrygende tegneserieunivers, pludselig ikke orker at tage sig selv alvorligt, og derfor eksploderer i den herligste farce.
Som når det elskende par, Susans mor og Finn, vender hjem til Danmark efter et eventyr i det fremmede og pludselig må se sig selv som asylansøgere i Bakkeby. Eller når den amerikanske hær pludselig er ved at tæppebombe Bakkeby, fordi de tror, at Mohammad er en frygtet terrorist. Jo, der er nok at grine af undervejs i denne vanvittige og underholdende trekantfarce. Jeg griner endnu ..."
Henrik Lyding i Jyllands-Posten

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bomber over byen

Bomber over byen