Nedsat pris! Bonus pater familias Forstør
Kategorier / sektioner:

Bonus pater familias (Bog, Hardback)

Af: Malene Brandt Winther

Forlag: Nordic Critique
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 242
Dato for udgivelse: 1-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788797058305
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Nordic Critique
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hardback
158,20 kr
epub
125,15 kr
zip_mp3
125,15 kr

158,20 kr

-20.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

MAJA TRÆKKER STYRTHJELMEN AF og knipser et par billeder af den rolige flod, der genspejler republikken Srpskas smukke, frodige bjerge. Ingen kan se, at serberne begik folkemord mod bosnierne her. Ingen kan tro, at Regiment 24 Dänemark brændte landsbyerne og hængte civile serbere. Og ingen må vide, at hun er bundet til historiens myrderier. For hun kæmper på den rigtige side. Nu.
Men en dag dukker en ukendt nevø op i jagten på sin tabte far, og hans medlemskab af Nationalt Folkeparti udfordrer ikke alene Majas karriere, men hendes livsløgn. For hvad sker der, hvis hun, en anerkendt forsker, der prædiker multikulturel tolerance, byder en nationalist velkommen i familien? Og hvad gør nevøen, når han opdager familiens dunkle historie? Hun er ikke i tvivl. Nevøen skal ikke alene hjælpes. Han skal stoppes.
BONUS PATER FAMILIAS er en skarp fortælling om, hvordan historiens mørkeste sider former to skæbner, der må betale fællesskabets pris i søgen efter fædrene kærlighed og samfundets anerkendelse.  En fortælling, der sætter spørgsmålstegn ved tolerancens natur. For hvad afviser vi, når vi accepterer alt?
Roman bygger på mindre kendte historiske begivenheder fra Balkan Krigene og 2. Verdenskrig.
MALENE BRANDT WINTHER (f. 1975) fokuserer på den skæve vinkel. Hun er ph.d. i statskundskab, cand.mag. i socialantropologi og har tillægsuddannelsen i journalistik. Hun har studeret, boet og rejst i mere end 40 lande og undervist studerende i antropologiske og politiske forhold. Bonus pater familias er hendes debutroman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bonus pater familias

Bonus pater familias