Nedsat pris! Boost din selvkærlighed Forstør
Kategorier / sektioner:

Boost din selvkærlighed (Bog, Hardback)

Af: Mette Holm

Forlag: Muusmann
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 194
Dato for udgivelse: 24-11-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Redaktion: Mette Andersen
ISBN-13: 9788793430358
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver
->Bog
Hardback
193,70 kr
epub
149,55 kr
zip_mp3
137,50 kr

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Nogle gange er det de korteste og mest enkle udsagn, der giver de største resultater. Små livskloge ord og sætninger, der kan så et frø i dit sind og lede dine tanker i retningen af, hvad det gode liv er for dig, og hvordan du får fokus på det, der er vigtigst. Denne bog kan hjælpe dig godt i gang med processen. 
Psykolog Mette Holm udsender hver dag ´boost-mails´ til over 50.000 danskere, der finder stor glæde og inspiration i hendes små opbyggelige udsagn. Succesen er nu overført til denne bog, en ´omsorgsgave´ til læseren, der indeholder 100 af hendes bedste ´boosts´, og sider til noter, dagbog, eller hvad man nu har på hjerte. 
Budskabet er, at det gode liv skaber du selv, dag for dag, uge for uge, år for år. Det handler om at tage ansvar for sit eget liv, at være sin egen bedste ven og at vælge at præge sit liv med positive tanker. 
"Når du har tillid til dig selv og ved, at du kan skabe gode dag for dig, er der intet, der kan vælte dig. Det er et af de stærkeste steder, du kan stille dig som menneske. At tage din plads og hver dag skabe det, der er vigtigt for dig. Et liv, hvor den tillærte hjælpeløshed skæres væk, og hvor ansvaret for at skabe det, du ved, du fortjener, står først. Egoistisk? Nej, det er yderst næstekærligt. For når du skaber skønne dage for dig selv, skaber du på magisk vis også skønne dage for dem omkring dig." 
- Mette Holm 
Om forfatteren 
Mette Holm er privatpraktiserende psykolog, forfatter og foredragsholder. Hendes arbejde omkring selvkærlighedsarbejdet, og det at stå stærkt som kvinde i sit eget liv, kommer i særdelshed fra hendes egen personlige rejse og fra en dyb interesse for det faglige perspektiv omkring kvindeliv og udvikling af de potentialer, vi som menneske allerede besidder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Boost din selvkærlighed

Boost din selvkærlighed