Nedsat pris! Bornholm: Folk, fæ og foodies
Kategorier / sektioner:

Bornholm: Folk, fæ og foodies (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Anders Beier og Sune Rasborg

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792746962
Udgivelsesdato: 2015-06-10
Oplagsdato: 2015-06-10
Indbinding: Hardback
Sideantal: 246
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bornholm er de seneste år igen blevet en trendy destination, når der skal holdes sommerferie. Det skyldes bl.a. den rige madkultur, der efterhånden har markeret Bornholm som et gastronomisk slaraffenland. Fra gourmetrestauranter og gårdbutikker, der sælger lokale lam, marmelade fra Danmarks eneste havtornplantage, lokalt producerede råvarer og alt, hvad luksusmaven begærer, til landets største kokkekonkurrence, der afholdes på havnen i Gudhjem. Madkulturen er ret synlig på den lille ø i Østersøen.


Bornholm – Folk, fæ og foodies er en flot bog, der handler om de små producenter, der brænder for deres madhåndværk. Her er bl.a. de gode historier om landmanden, der blev slagter og satsede på gamle opskrifter og sublim kvalitet, og om hvorfor det særlige klima gør, at man kan producere pasta, der smagsmæssigt kan måle sig med den oprindelige fra støvlelandet. 


Bogen er rig på opskrifter baseret på lokale råvarer og fra nogle af de mange gode restauranter, der ligger spredt over hele øen. Forfatternes kærlighed til øen skyldes ikke mindst den unikke natur, der indtager en fremtrædende plads i bogen, hvor forfatterne viser deres yndlingssteder og fortæller om, hvilke spiselige urter, der gror i den betagende bornholmske ‘have’. Bogen er fyldt med billeder, hvor der er kræset for lækkerheden. 


Om forfatterne

Anders Beier har med nogle års pause, med både Chicago og København som hjemby, boet på Bornholm hele sit liv. Han arbejder som reklamefotograf og driver både fotostudie og virksomheden Location Bornholm. Han har øje for det gode billede og den unikke location.


Sune Rasborg er kok og flyttede hjem til Bornholm med sin familie for tre år siden efter 18 år i København med job som kok, køkkenchef og foodstylist. Han har siden gennem sit arbejde med netop Bornholms madkultur opbygget et rigtigt godt forhold til fødevarebranchen på øen.Gennem deres fælles begejstring for den alsidige bornholmske natur er det også blevet til en hel del inspirerende madfotos taget ude i naturen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bornholm: Folk, fæ og foodies

Bornholm: Folk, fæ og foodies