Brændevinsdrabet i Bethaniagade
Kategorier / sektioner:

Brændevinsdrabet i Bethaniagade (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Lars Christiansen

Forlag: Kahrius
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 128
Dato for udgivelse: 20-6-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788771532944
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dette er historien om ét af de mærkeligste dødsfald i danmarkshistorien. Fortællingen om en voldsom mishandling, der fik døden til følge.

Nok var det en voldsom ulykke, men var det også et mord, der fandt sted denne vinterdag i 1912 i Bethaniagade i den midtjyske by Kjellerup.?

“Mordersken” var kvinde, den døde var også kvinde – statistisk set ganske usædvanligt – og de kendte begge hinanden særdeles godt og kunne lide hinanden, indtil få timer før den ulykkelige tildragelse fandt sted. Motivet til mishandlingen var tilsyneladende ønske om afstraffelse, men bag motivet lå også hos “mordersken” en personlig dramatisk og tragisk historie om vold og voldtægtsforsøg.

At alkohol (snaps) spillede en stor rolle for de to kvinder flere år forud for og under selve mishandlingen, er hævet over enhver tvivl. Ironisk nok var morderens mand afholdsmand, en anerkendt sadelmager, der fandt et andet sted i byen at sove, når hans kone blev beruset. Det skete ofte, og næsten altid når hun var sammen med veninden, som altså til sidst endte sit liv forslået og mishandlet til døde.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Brændevinsdrabet i Bethaniagade

Brændevinsdrabet i Bethaniagade