Nedsat pris!
Kategorier / sektioner:

BRAK (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Caroline Livingstone

Forlag: People'sPress
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772003979
Udgave: 1. (31-12-2020)
Oplag: 1. (31-12-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 300
Originalsprog: Dansk

Forventes på lager: 31-12-2020

Levering: Kan forudbestilles (Udk. 31-12-2020)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det er vinter, og kvinderne bliver ved med at dø.Den unge filmstuderende Christine har altid betragtet kvinderne som bærerne af historierne i familien.


 Nu er den sidste kvindelige slægtning, familiens udspring, mormoren Fanny, død, og Christine må rejse hjem for at hjælpe med det praktiske.Men jorden er frossen, og mens de venter på, at bisættelsen kan finde sted, bevæger Christine sig rundt i sin hjemstavn omkring Annisse. Hun gransker sin opvækst og finder ud af, at flere historier divergerer, alt efter hvem hun taler med. Christine bliver mere og mere besat af tanken om at kortlægge familiehistorien, af hvad erindringerne, fotografierne og de efterladte genstande fortæller om fortiden. Men findes der en endegyldig sandhed?


”Brak” er en roman om tilhør og traume, om døden og alt det den efterlader at forvalte. En anti-slægtskrønike om bevidsthed, genstande og minder, og hvad de tre ting gør ved hinanden. Caroline Livingstone fik flotte anmeldelser og stor medieopmærksomhed med den selvbiografiske ”Nat i april”, der handlede om at leve med en psykisk sygdom. Denne gang har hun skrevet en roman, der dog også delvis udspringer af egne erfaringer. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

BRAK

BRAK