Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Brak (Bog, Hæftet)

Af: Caroline Livingstone

Forlag: People sPress
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 300
Dato for udgivelse: 29-4-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788772003979
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 29-04-2019)

Forventes på lager: 29-04-2019

192,45 kr

-23%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det er vinter, og kvinderne bliver ved med at dø. Den unge filmstuderende Christine har altid betragtet kvinderne som bærerne af historierne i familien.
Nu er den sidste kvindelige slægtning, familiens udspring, mormoren Fanny, død, og Christine må rejse hjem for at hjælpe med det praktiske.Men jorden er frossen, og mens de venter på, at bisættelsen kan finde sted, bevæger Christine sig rundt i sin hjemstavn omkring Annisse. Hun gransker sin opvækst og finder ud af, at flere historier divergerer, alt efter hvem hun taler med. Christine bliver mere og mere besat af tanken om at kortlægge familiehistorien, af hvad erindringerne, fotografierne og de efterladte genstande fortæller om fortiden. Men findes der en endegyldig sandhed?
”Brak” er en roman om tilhør og traume, om døden og alt det den efterlader at forvalte. En anti-slægtskrønike om bevidsthed, genstande og minder, og hvad de tre ting gør ved hinanden. Caroline Livingstone fik flotte anmeldelser og stor medieopmærksomhed med den selvbiografiske ”Nat i april”, der handlede om at leve med en psykisk sygdom. Denne gang har hun skrevet en roman, der dog også delvis udspringer af egne erfaringer. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Brak

Brak