Nedsat pris! Branden: Gåden om Scandinavian Star
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Branden: Gåden om Scandinavian Star (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Lars Halskov

Forlag: Politikens Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740064193
Udgave: 41. (26-03-2020)
Oplag: 1. (03-01-0001)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 390
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Status : Print on Demand - Forvent op til 30 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mordbranden på Scandinavian Star natten til den 7. april 1990 er Skandinaviens største kriminalgåde. 159 mennesker mistede livet som følge af de påsatte brande. I dag er det stadig ikke opklaret, hvem der satte ild til skibet, og hvad motivet var.
Denne bog fortæller med den nyeste, allerseneste viden den ultimative historie om tragedien på Scandinavian Star og kommer så tæt på sandheden, som det er muligt i en dokumentarisk beretning.
Den stiller bl.a. skarpt på dubiøse forretningsmetoder med links til tvivlsomme forretningsfolk, skattespekulation og elendige sikkerhedsforhold. Men den er også en beretning om de mange mennesker, som blev berørt af mordbranden. Fælles for alle overlevende og pårørende til ofrene er, at tragedien har præget dem for livet. De har brug for, at der bliver sat et punktum for sagen og vil vide, hvad der reelt skete før, under og efter mordbranden.
Bogen bygger på forfatterens mangeårige research. Han har interviewet en lang række centrale kilder, overlevende samt pårørende og har læst stakkevis af fortrolige dokumenter, private breve og interne papirer, som han har fået adgang til. Derfor indeholder bogen også nye vigtige oplysninger om hele forløbet.

Anmeldelser (0)