Brask Studio Visits II (Bog, Engelsk)

Af: Jens-Peter Brask

Forlag: Jens-Peter Brask
Format: Lærredsindbundet
Type: Bog
Sprog: Engelsk
ISBN-13: 9788799737406
Udgave: 1. (29-10-2016)
Oplag: 1. (29-10-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Lærredsindbundet
Sideantal: 269
Omslagsgrafiker: Jacob Birch
Forord af': Erlend G. Høyersten
Kommenteret af: Christian Langballe
Oversætter: EasyTranslate
Illustrator: Spine Studio
Fotograf: Jens-Peter Brask
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Brask Studio Visits II er opfølgning på den forrige bog af næsten samme navn. Konceptet med denne bog er den samme, hvor formålet er at se kunst og så meget af det som muligt. Det er den gængse erfaring, at dette er lige netop kernen af at interagere med kunst både for de erfarne og uerfarne. 


I denne bog får man et unikt indblik i 38 internationale kunstneres atelierer. Bogen er hovedsageligt illustreret af fotografier fra kunstneres studier, der dokumenterer alle elementer af skabelsesprocessen. Fotografierne er taget og udvalgt af den danske kunstsamler, Jens-Peter Brask. 


Kunstbogen giver et en kort introduktion til kunstnere som Alexander Tovborg, Peter Linde Busk, James Turrell, ZUSA og Nina Chanel Abney. Hertil, får man et direkte glimt ind bag de normalt lukkede døre og får en bedre forståelse for, hvad der ligger til grund for de endelige kunstværker. Nogle af ateliererne er små og kaotiske, hvorimod andre er ligger et sted midt i mellem og til sidst de helt store samt organiserede. 


Gennem de 269 sider giver bogen et enestående glimt bag de ellers lukkede døre. En sand fornøjelse at lade sig opsluge af de smukke fotografier og drømme sig ind i stemningen på ateliererne. Et (stadigt) frisk nyt syn på samtidskunstscenen for kunstelskere og en (fortsat) unik introduktion til kunstverdenen for den uerfarne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Brask Studio Visits II

Brask Studio Visits II