Brask Studio visits (Bind 3) Forstør
Kategorier / sektioner:

Brask Studio visits (Bind 3) (Bog, Lærredsindbundet)

Af: Jens-Peter Brask

Forlag: Brask
Format: Lærredsindbundet
Sprog: Engelsk
Sideantal: 271
Dato for udgivelse: 31-12-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Nr. i serien: Bind: Bind 3,
Medforfattere: Jens-Peter Brask, Christian Langballe
ISBN-13: 9788799737437
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Ide: Jens-Peter Brask - Udefineret funktion: Werkstette
Fotograf: Jens-Peter Brask
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

388,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kunstbogen giver en helt særpræget og unik adgang til 40 internationale kunstneres atelierer. Kunstbogen er rigt illustreret med fotografier taget af den danske passionerede kunstsamler Jens-Peter Brask. 
Gennem adskillige år har Brask benyttet sit kamera til at dokumentere sine besøg. På baggrund af tusindvis af fotografier har Brask udvalgt fotografierne i bogen, der skildrer livet, kreativiteten og skabelsesprocessen på den enkelte kunstners atelier. 
Brask introducerer hvert besøg med en tekst og historie omkring kunstneren – en yderst personlig beretning, der både kommer omkring kunstneren som person, den kunstneriske praksis og stemningen på studiet. 
Bogen skildrer nogle meget forskellige studier fra Farshad Farzankia, Nicholas Koshkosh til Jennifer Sullivan, Sofia Leiby og Mikkel Carl. Nogle atelierer er enorme med højt til loftet og et smukt lysindfald, mens andre er ganske beskedne. Nogle er yderst organiserede mens andre understreger illusionen om en kunstners atelier med et kreativt kaos af maling, lærreder og stakke af kunstbøger – men i hvert atelier inspireres kunstnerne til at skabe deres værker.    
Gennem de 271 sider giver bogen et enestående glimt bag de ellers lukkede døre. En sand fornøjelse at lade sig opsluge af de smukke fotografier og drømme sig ind i stemningen på ateliererne. Et frisk nyt syn på samtidskunstscenen for kunstelskere og en unik introduktion til kunstverdenen for den uerfarne.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Brask Studio visits (Bind 3)

Brask Studio visits (Bind 3)