Brask Studio Visits V
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Brask Studio Visits V (Bog, Lærredsindbundet, Engelsk)

Af: Jens-Peter Brask

Forlag: Jens-Peter Brask
Format: Lærredsindbundet
Type: Bog
Sprog: Engelsk
ISBN-13: 9788799737451
Udgave: 1. (27-10-2019)
Oplagsdato: 27-10-2019
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Brask Studio Visits
Indbinding: Lærredsindbundet
Sideantal: 272
Originaltitel: Brask Studio Visits
Omslagsgrafiker: Mads Porsøe
Forord af': Christian Langballe
Kommenteret af: Christian Langballe
Oversætter: EasyTranslate
Illustrator: Mads Porsøe
Fotograf: Jens-Peter Brask
Originalsprog: Engelsk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Til oktober 2019 bliver femte bog i serien 'Brask Studio Visits' udgivet. Bøgerne dokumenterer Jens-Peter Brasks besøg i adskillige og forskellige kunstners studier og værksteder i Danmark og verden over. Brask Studio Visits V er stærkere og giver læseren et unikt indblik bag nutidens kunstscenes lukkede døre.


Bevæbnet med sit Leica kamera begiver Jens-Peter Brask sig ud i skjulte bydele i bl.a. København, Amsterdam, New York samt Berlin og fotografere kunstnerne i deres kreative proces. Nogle af studierne er små, fyldte op med lærreder, der skaber en labyrint som kun kunsteren selv kender vejen igennem. Andre værksteder er store med assistenter, yderst velorganiseret og har endda udsigt til vandet.Tanken bag 'Brask Studio Visits V' er at åbne kunstverdenen op og gøre den mere tilgængelig for både den gængse som den garvet kunstelsker. 


I bogen indgår der 37 kunstner af høj kvalitet, hvor der er en blanding på tværs af geografi, køn, medie og kunstnerisk udtryk. På den måde giver bogen én et bredt kendskab til mange forskellige kunstner og kunstarter samt muligheden for at finde sin egen personlige favorit.


Kunstnerne i bogen er blandt nogle: Anselm Reyle, Vincent Dermody, Randi & Katrine, Jane Corrigan, Coline Marotta, Dabs Myla, Becky Kolsrud, Andi Fischer, Ethan Cook og Shirin Neshat.

Anmeldelser (0)